Ο Ντέιβις κλείνει την πόρτα στους Σέλτικς

Ο Ντέιβις κλείνει την πόρτα στους Σέλτικς

Με τον πλέον επίσημο και κατηγορηματικό τρόπο η πλευρά του Άντονι Ντέιβις δήλωσε πως ενδεχόμενων deal με τους Σέλτικς αποκλείεται να μακροημερεύσει.

Μείον ένας μνηστήρας για τον Άντονι Ντέιβις… Αυτό προκύπτει τουλάχιστον μετά τη δήλωση του ατζέντη του Φρύδια, Ριτς Πολ ο οποίος ούτε λίγο ούτε πολύ προειδοποίησε ότι ακόμα και αν ο πελάτης του γίνει κάτοικος Βοστόνης το καλοκαίρι, το 2020 θα βγει εκ νέου στην αγορά και μάλιστα ως ελεύθερος.

«Μπορούν να τον αποκτήσουν μέσω ανταλλαγής, αλλά αυτό θα είναι μόνο για ένα χρόνο. Εννοώ πως αν οι Σέλτικς τον αποκτήσουν με trade, θα πάμε εκεί, θα τηρήσουμε το συμβόλαιο μας και θα συμμετάσχουμε στη free agency του 2020. Τους το έχω δηλώσει ήδη. Στο ενδεχόμενο που ο Ντέιβις αποφασίσει να φύγει ενώ έχετε δώσει σημαντικά περιουσιακά στοιχεία, μην κατηγορήσετε τον Ριτς Πολ».

Κάπως έτσι η λογική λέει πως οι Σέλτικς αποκλείεται να κινηθούν για τον καλύτερο ψηλό της Λίγκας. Με δεδομένο ότι χάνουν τον Ίρβινγκ άλλωστε, θα ήταν αυτοκτονικό εκ μέρους του Ντάνι Έιντζ να αποψιλώσει το εξαιρετικά ταλαντούχο ρόστερ των Κελτών για να αποκτήσει έναν παίκτη που μπορεί δεδομένα να αλλάξει τις ισορροπίες, αλλά η ομάδα που θα δημιουργηθεί θα είναι μιας χρήσης. Κάτι αντίθετο στο project που τρέχουν εδώ και χρόνια στη Βοστόνη.

Βέβαια το άλλο πείραμα που βρίσκεται μάλιστα εν εξελίξει με παρόμοιες προοπτικές πηγαίνει περίφημα. Πρόκειται για τους Τορόντο Ράπτορς και την απόκτηση του Καουάι Λέοναρντ. Ο Claw οδηγεί τους Καναδούς στη δόξα, μιας και οι Ράπτορς βρίσκονται μια νίκη μακριά από την κατάκτηση του πρώτου πρωταθλήματος στην Ιστορία τους. Βέβαια ο βιονικός σμολ φόργουορντ κατά πάσα πιθανότητα θα γυρίσει στην Καλιφόρνια και το Λος Άντζελες φέτος το καλοκαίρι ως free agent και αυτός, αλλά μπρος στη δόξα, αυτά είναι ψιλά γράμματα.

Ωστόσο η περίπτωση αυτή αποτελεί εξαίρεση και όχι τον κανόνα, αφού το μέγεθος των Ράπτορς και των Σέλτικς, του πιο επιτυχημένου franchise της Λίγκας δεν είναι συγκρίσιμα…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ