«Τρώει» τον Ράσελ αν επιλέξει Νετς ο Ίρβινγκ

«Τρώει» τον Ράσελ αν επιλέξει Νετς ο Ίρβινγκ

Οι Μπρούκλιν Νετς είναι αποφασισμένοι να παραχωρήσουν τον Ντ’ Άντζελο Ράσελ εφόσον καταφέρουν να αποκτήσουν τον Καϊρί Ίρβινγκ.

Όσο συναρπαστικοί ήταν οι Τελικοί του ΝΒΑ, άλλο τόσο αναμένεται να μας απασχολήσει και το καλοκαίρι καθώς όλες ανεξαιρέτως οι ομάδες μέσω drafts, trades και απόκτηση παικτών από τη λίστα των free agent αναμένεται να ενισχυθούν.

Ένα από τα πιο καυτά ονόματα της free agency είναι ο Καϊρί Ίρβινγκ. Ο σούπερ σταρ των Σέλτικς δεν θα παραμείνει στη Βοστόνη, με αποτέλεσμα οι φήμες και τα σενάρια να οργιάζουν σχετικά με τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Ένας από αυτούς είναι και οι Μπρούκλιν Νετς που έχουν αρκετό χώρο στο salary cap τους για να καλύψουν το συμβόλαιό του. Μάλιστα οι ομάδα της Νέας Υόρκης, σε περίπτωση που πει το «ναι» o Uncle Drew, είναι πολύ πιθανό να παραχωρήσει τον εκπληκτικό φέτος Ντ’Άντζελο Ράσελ.

Ο 23χρονος γκαρντ, στη δεύτερη σεζόν του στο Μπρούκλιν ήταν απολαυστικός σκοράροντας κατά μέσο όρο 21.1 πόντους (43.4% στα σουτ), έχοντας παράλληλα 3.9 ριμπάουντ, 7 ασίστ και 1.2 κλεψίματα ανά ματς αγωνιζόμενος ως starter (81 εμφανίσεις) στην καλύτερη σεζόν της καριέρας του ως τώρα.

Photo credits: Clutchpoints

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ