Στην πόρτα της εξόδου από τους Μαϊάμι Χιτ ο Ντράγκιτς

Στην πόρτα της εξόδου από τους Μαϊάμι Χιτ ο Ντράγκιτς

Οι Μαϊάμι Χιτ ετοιμάζονται να κάνουν πολλές αλλαγές το καλοκαίρι και έτσι πολλοί παίκτες είναι διαθέσιμοι προς ανταλλαγή, ακόμα και ο Γκόραν Ντράγκιτς.

Οι Μαϊάμι Χιτ ετοιμάζονται για ένα αρκετά «καυτό» καλοκαίρι αφού αναμένεται να κάνουν πολλές αλλαγές, με σκοπό να φανούν ξανά ανταγωνιστικοί στην Ανατολική Περιφέρεια και να διεκδικήσουν την είσοδο τους στα πλέι-οφ.

Έτσι η ομάδα του Έρικ Σποέλστρα σκέφτεται έντονα να διώξει έναν από τους καλύτερους παίκτες της. Ο λόγος για τον Γκόραν Ντράγκιτς του οποίου θέλουν να «απαλλαχθούν» από τα 20 εκατομμύρια δολάρια που αμείβεται.

Μάλιστα οι άνθρωποι του Μαϊάμι σκέφτονται να εντάξουν στο δυναμικό τους τον Τζίμι Μπάτλερ ο οποίος αναμένεται να δοκιμάσει τις δυνάμεις του στην αγορά της free agency και είναι πιθανό να μην συνεχίσει στους Φιλαδέλφεια Σίξερς.

Φέτος ο Ντράγκιτς ταλαιπωρήθηκε από τραυματισμούς και αγωνίστηκε σε μόλις 36 παιχνίδια, στην κανονική περίοδο, μετρώντας 13,7 πόντους, 4,8 ασίστ και 3,1 ριμπάουντ σε περίπου 28 λεπτά που έμενε στο παρκέ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ