Καρλάιλ: «Έτοιμος να έρθει μαζί μας στο training camp ο Πορζίνγκις»

Καρλάιλ: «Έτοιμος να έρθει μαζί μας στο training camp ο Πορζίνγκις»

Πολύ κοντά στην επιστροφή του στην ενεργό δράση φαίνεται να βρίσκεται ο Κρίσταπς Πορζίνγκις, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο προπονητής του.

Πολύ κοντά στο να επιστρέψει στα παρκέ βρίσκεται ο Κρίσταπς Πορζίνγκις, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο προπονητής των Ντάλας Μάβερικς, Ρικ Καρλάιλ.

Η ρήξη χιαστού που υπέστη ο Λετονός φόργουορντ δεν επηρέασε τους Ντάλας Μάβερικς, οι οποίοι τον στήριξαν υπογράφοντας συμβόλαιο μαζί του στα μέσα της σεζόν και πλέον τον περιμένουν να γυρίσει δυνατός ενόψει της νέας σεζόν.

Μάλιστα, όπως ανέφερε ο Ρικ Καρλάιλ, ο Πορζίνγκις θα είναι έτοιμος να ακολουθήσει την καλοκαιρινή προετοιμασία της ομάδας.

«Αυτή την στιγμή έχει να κάνει πραγματικά με την υγεία του και το να είναι 100% υγιής, 100% δυνατός και προετοιμασμένος για μία γεμάτη σεζόν στο ΝΒΑ. Έχει κάνει τεράστια προσπάθεια και δουλειά τα τελευταία δύο χρόνια μετά τον τραυματισμό του. Δούλεψε σκληρά από την στιγμή που ήρθε τον Φεβρουάριο σε μας. Νιώθουμε ότι θα είναι έτοιμος να έρθει μαζί μας στο training camp», δήλωσε χαρακτηριστικά ο τεχνικός των Μάβερικς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ