Άντονι Ντέιβις: Στους Λέικερς, δίπλα στον Λε Μπρον

Άντονι Ντέιβις: Στους Λέικερς, δίπλα στον Λε Μπρον

Η επιστροφή των Λέικερς είναι γεγονός. Μαζί και το trade του καλοκαιριού. Ο Άντονι Ντέιβις άφησε τους Πέλικανς και πάει Λος Άντζελες. Πλάι στον Λε Μπρον Τζέημς

Το trade του καλοκαιριού είναι γεγονός. Πριν απο λίγο έγινε γνωστό ότι οι Πέλικανς και οι Λέικερς συμφώνησαν οριστικά. Ο Άντονι Ντέιβις πηγαίνει στο Λος Άντζελες. Δίπλα στον Λε Μπρον. Και η αυτοκρατορία αντεπιτίθεται.

Η ομάδα της Νέας Ορλεάνης θα αποκτήσει τους Λόνζο Μπολ, Μπράντον Ίνγκραμ και Τζος Χαρτ, καθώς και τρεις επιλογές πρώτου γύρου στο ντραφτ, ανάμεσά τους και το φετινό νούμερο 4.

Ο All Star πάουερ φόργουορντ/σέντερ με την μετακίνηση του αυτομάτως αλλάζει τα δεδομένα σε ολόκληρο το NBA. Διόλου τυχαία απο την Πέμπτη και όλας όλα τα μεγάλα στοιχηματικά γραφεία, έφτασαν στο συμπέρασμα ότι οι Λέικερς αυτή τη στιγμή είναι το πρώτο φαβορί για την κατάκτηση του επόμενου πρωταθλήματος. Με τον Ντέιβις, τον Λε Μπρον. Και με χώρο για να κάνουν ακόμη μια κίνηση στην αγορά των free agents.

Η συμφωνία δεν μπορεί να επισημοποιηθεί πριν την 1η Ιουλίου, ενώ υπενθυμίζεται πως ο ατζέντης του Άντονι Ντέιβις (αλλά και του Λεμπρόν Τζέιμς), Ριτς Πολ, έχει δηλώσει πως ο πελάτης του το καλοκαίρι του 2020 θα είναι free agent.

Για τον Ντέιβις κινήθηκαν και οι Μπόστον Σέλτικς. Οι Κέλτες όμως άκουσαν προ ημερών τον ατζέντη του διάσημου άσου να τους προειδοποιεί πως ακόμη και αν καταφέρουν ένα trade με τους Πέλικανς ο Ντέιβις θα μείνει στη Βοστόνη μόνο για έναν χρόνο. Μετά θα φύγει σαν ελεύθερος. Για την ιστορία ο μάνατζερ Ριτς Πολ είναι ο μάνατζερ του Λε Μπρον. Για πολλούς… ο ίδιος ο Λε Μπρον.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ