«Καθάρισε» ο Ράσελ για τους Νετς

«Καθάρισε» ο Ράσελ για τους Νετς

Την δεύτερη νίκη τους στο πρωτάθλημα πέτυχαν οι Μπρούκλιν Νετς, οι οποίοι επικράτησαν των Ατλάντα Χοκς στο «Barclay’s Center» με 116-104, με τον Ράσελ να πραγματοποιεί μεγάλη εμφάνιση. Οι Νετς ήταν καλύτεροι καθόλη τη διάρκεια του ματς, αλλά τα «γεράκια» ήταν κοντά στο σκορ. Το πρώτο ημίχρονο ήταν ντέρμπι με την ομάδα της Νέας Υόρκης […]

Την δεύτερη νίκη τους στο πρωτάθλημα πέτυχαν οι Μπρούκλιν Νετς, οι οποίοι επικράτησαν των Ατλάντα Χοκς στο «Barclay’s Center» με 116-104, με τον Ράσελ να πραγματοποιεί μεγάλη εμφάνιση.

Οι Νετς ήταν καλύτεροι καθόλη τη διάρκεια του ματς, αλλά τα «γεράκια» ήταν κοντά στο σκορ. Το πρώτο ημίχρονο ήταν ντέρμπι με την ομάδα της Νέας Υόρκης να πηγαίνει στα αποδυτήρια προηγούμενη με 56-53.

Στο δεύτερο ημίχρονο όμως, οι Νετς μπήκαν πιο δυνατά και με πρωταγωνιστή τον Ράσελ πήραν διαφορά 14 πόντων (91-77), 12 λεπτά πριν τη λήξη. Στην τέταρτη περίοδο οι Χοκς προσπάθησαν να επιστρέψουν στο ματς, αλλά οι Νετς έλεγχαν το παιχνίδι και κατάφεραν να πάρουν μια νίκη σχετικα εύκολη με 116-104.

Πρώτος σκόρερ του ματς ήταν ο Κράμπε με 20 πόντους, αλλά κορυφαίος ήταν ο Ντάντζελο, Ράσελ με 16 πόντους, 7 ριμπάουντ και 10 ασίστ. Για τους ηττημένους, πρώτος σκόρερ ήταν ο Μπελινέλι με 19 πόντους, ενώ καλή εμφάνιση έκανε και ο Σρέντερ με 17.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ