«Άλωσαν» το LA οι Πέλικανς! (vid)

«Άλωσαν» το LA οι Πέλικανς! (vid)

Σπουδαίο «διπλό» πέτυχαν οι Νιου Όρλεαν Πέλικανς στο «Staples Center» κόντρα στους Λος Άντζελες Λέικερς με 119-112. Η ομάδα από τη Νέα Ορλεάνη ήταν καλύτερη καθ’όλη τη διάρκεια του ματς και ξέφυγε από το πρώτο ημίχρονο του ματς. Στη συνέχεια απλά έκανε καλή διαχείριση και πήρε μια άνετη νίκη κόντρα στους «λιμνάνθρωπους». Κορυφαίοι για τους […]

Σπουδαίο «διπλό» πέτυχαν οι Νιου Όρλεαν Πέλικανς στο «Staples Center» κόντρα στους Λος Άντζελες Λέικερς με 119-112.

Η ομάδα από τη Νέα Ορλεάνη ήταν καλύτερη καθ’όλη τη διάρκεια του ματς και ξέφυγε από το πρώτο ημίχρονο του ματς. Στη συνέχεια απλά έκανε καλή διαχείριση και πήρε μια άνετη νίκη κόντρα στους «λιμνάνθρωπους».

Κορυφαίοι για τους Πέλικανς ήταν οι Άντονι Ντέιβις και ΝτεΜάρκους Κάζινς, οι οποίοι πέτυχαν μαζί 49 πόντους και πήραν 28 ριμπόυντ. Ο Ντέιβις είχε 27 πόντους με 9/18 σουτ, 17 ριμπάουντ, 3 ασίστ, 3 κλεψίματα και 3 τάπες, ενώ ο Κάζινς 22 πόντους με 8/17 εντός παιδιάς,11 ριμπάουντ και 8 τελικές πάσες.

Για τους Λέικερς, κορυφαίος ήταν ο Κλάρκσον με 24 πόντους, ενώ από 20 πόντους είχαν οι Κάλντγουελ-Πόουπ και Κούζμα. Τέλος, ο Λόνζο Μπολ ήταν άστοχος με (3/13 σουτ) όμως γέμισε τη στατιστική του με 8 πόντους, 8 ριμπάουντ και 13 ασίστ.

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ