Μαρίνκοβιτς: «Περιμένω ένα τηλέφωνο από τους Κινγκς»

Μαρίνκοβιτς: «Περιμένω ένα τηλέφωνο από τους Κινγκς»

Ο Βάνια Μαρίνκοβιτς, που αποτέλεσε στόχο του Ολυμπιακού, μίλησε για την επιλογή του από τους Σακραμέντο Κινγκς, τονίζοντας πως περιμένει να τον ειδοποιήσουν.

Ο Βάνια Μαρίνκοβιτς, ο οποίος απασχόλησε και τον Ολυμπιακό τις τελευταίες ημέρες, επιλέχθηκε στην 60η θέση του ντραφτ από τους Σακραμέντο Κινγκς, ωστόσο ακόμα δεν γνωρίζει αν θα αγωνιστεί την φετινή σεζόν με τους «βασιλιάδες».

Ο νεαρός Σέρβος γκαρντ μίλησε για την ομάδα που τον επέλεξε τονίζοντας πως έχει παράδοση στους παίκτες από την χώρα του, ενώ επισήμανε ότι περιμένει τηλέφωνο από τους Κινγκς για να δει αν τον υπολογίζουν, επισημαίνοντας πως υπάρχει και η Παρτιζάν στο προσκήνιο.

Αναλυτικά όσα είπε ο Βάνια Μαρίνκονβιτς:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που άκουσα το όνομά μου στο ντραφτ και ειδικά από τους Κινγκς, που είναι μια ομάδα με παράδοση στους Σέρβους. Ελπίζω να τη συνεχίσω και να γίνω κι εγώ κάτοικος του Σακραμέντο. Όμως πάμε βήμα-βήμα. Περιμένω ένα τηλέφωνο για να δούμε ποια είναι τα πλάνα τους. Υπάρχει και η εθνική ομάδα, αλλά και η Παρτιζάν. Θα είναι ένα ενδιαφέρον καλοκαίρι».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ