Μπάρκλεϊ: «Ο Γιάννης ήταν ο καλύτερος παίκτης του κόσμου πέρυσι» (vid)

Μπάρκλεϊ: «Ο Γιάννης ήταν ο καλύτερος παίκτης του κόσμου πέρυσι» (vid)

Τα βραβεία του ΝΒΑ είναι προ των πυλών και οι συζητήσεις για τον MVP είναι πολλές, με τον Τσαρλ Μπάρκλεϊ να δηλώνει πως ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ήταν ο καλύτερος παίκτης του κόσμου πέρυσι.

Η σεζόν στο ΝΒΑ μπορεί να ολοκληρώθηκε, με πρωταθλητές τους Τορόντο Ράπτορς, το ντραφτ μπορεί να ολοκληρώθηκε, ωστόσο υπάρχει ακόμα μία εκκρεμότητα για πούμε και επίσημα ότι η χρονιά έφτασε στο τέλος της και η εκκρεμότητα αυτή είναι τα βραβεία του ΝΒΑ όπου υποψήφιος; είναι και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Τα ξημερώματα της Τρίτης (25/6) θα ανακοινωθούν οι νικητές και ήδη στις εκπομπές έχουν γίνει κάποιες αναλύσεις για το ποιος αξίζει να πάρει το βραβείο του MVP, με τον «Greek Freak» να είναι το φαβορί.

Συγκεκριμένα, στο στούντιο του ΤΝΤ οι Τσαρλ Μπάρκλεϊ, Σακίλ Ο’ Νιλ και Κένι Σμιθ έκαναν τις δικές τους προβλέψεις για τα βραβεία που θα δοθούν δηλώνοντας την προτίμηση τους στον σταρ των Μιλγουόκι Μπακς.

Αναλυτικά όσα είπαν:

Τσαρλς Μπάρκλεϊ: «Θα επέλεγα τον Γιάννη και λίγο πιο πίσω θα ήταν ο Χάρντεν. Αν κοιτάξεις πίσω στα 30 χρόνια των βραβείων, τις 27 φορές το έχει πάρει αυτός που οδήγησε την ομάδα του στην πρώτη θέση και αυτό το κατάφερε ο Αντετοκούνμπο. Ο Γιάννης ήταν ο καλύτερος μπασκετμπολίστας του κόσμου πέρυσι κατά τη γνώμη μου».

Σακίλ Ο’ Νιλ: «Μου αρέσει ο Γιάννης, αλλά μου αρέσει και ο Χάρντεν. Ανέκαθεν πίστευα πως όλα γύριζαν από τα στατιστικά και αυτά που έκανε ο Τζέιμς φέτος είναι εκπληκτικά.

Κανείς δεν μπορεί να τον μαρκάρει. Θα τον συζητάμε για τα επόμενα 4-5 χρόνια, ωστόσο την ψήφο μου θα την έδινα στον Αντετοκούνμπο. Η ομάδα του τερμάτισε στην κορυφή, ήταν εκπληκτικός, έβγαλε ενέργεια, είχε συγκέντρωση. Τα έκανε όλα σωστά».

Κένι Σμιθ: «Είχα πολλούς σπουδαίους προπονητές στην καριέρα μου και χωρίς να γνωρίζει ο ένας τον άλλον όλοι έλεγαν το ίδιο πράγμα. Αυτό που μετράει είναι η απάντηση στην ερώτηση…. ποιος νίκησε».

https://twitter.com/Bucks/status/1142955748722278401

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ