«Δύο συναντήσεις Ίρβινγκ-Ντουράντ για να παίξουν στην ίδια ομάδα!»

«Δύο συναντήσεις Ίρβινγκ-Ντουράντ για να παίξουν στην ίδια ομάδα!»

Οι Κάιρι Ίρβινγκ και Κέβιν Ντουράντ συναντήθηκαν για να συζητήσουν το ενδεχόμενο... συνύπαρξης από τη νέα αγωνιστική σεζόν.

Πώς θα σας φαινόταν το ενδεχόμενο συνύπαρξης των Κέβιν Ντουράντ και Κάιρι Ίρβινγκ στην ίδια ομάδα από τη νέα αγωνιστική περίοδο;

Δημοσίευμα του Bleacher Report αναφέρει ότι οι δύο All-Star παίκτες συναντήθηκαν δύο φορές τις τελευταίες εβδομάδες και συζήτησαν την επιθυμία τους να βρεθούν στον ίδιο σύλλογο.

Η πρώτη συνάντηση έγινε στο Σαν Φρανσίσκο, όταν ο KD αποθεραπευόταν από τον τραυματισμό του, ενώ η δεύτερη πραγματοποιήθηκε στη Νέα Υόρκη, λίγες ημέρες μετά την εγχείρηση στην οποία υποβλήθηκε ο σταρ των Γουόριορς.

Επίσης, επισημαίνεται ότι ο Ντουράντ δεν είναι ευχαριστημένος από την στάση των ανθρώπων της ομάδας του, ενώ την ίδια ώρα ο Ίρβινγκ αγόρασε σπίτι στο Νιου Τζέρσεϊ, κάτι που φούντωσε τη φημολογία για συνύπαρξη των δύο παικτών στους Νετς.

https://twitter.com/BleacherReport/status/1143191209684414464?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1143191209684414464&ref_url=http%3A%2F%2Fwww.sport-fm.gr%2Farticle%2Fbasket%2Fduo-sunadiseis-irbingk-ntourad-gia-na-paiksoun-stin-idia-omada%2F3991799

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ