Κλείσιμο
ΧΡΩΜΑ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΠΡΑΣΙΝΟ
ΜΑΥΡΟ
ΚΙΤΡΙΝΟ
ΜΠΛΕ
Con-Troll: Με επιστολή αναμένεται να απαντήσει ο Αλαφούζος στην άρνηση των παικτών του ΠΑΟ για τις μειώσεις.
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Σπουδαίος Γουέιντ για τον ομοφυλόφιλο γιο του: «Εμείς θα είμαστε πάντα εδώ και θα τον αγαπάμε» (vid)

Ο γιος του Ντουέιν Γουέιντ πήγε στο Pride στο Μαϊάμι, γεγονός που έφερε αντιδράσεις με τον πατέρα του να παίρνει θέση!

Σπουδαίος Γουέιντ για τον ομοφυλόφιλο γιο του: «Εμείς θα είμαστε πάντα εδώ και θα τον αγαπάμε» (vid) | to10.gr

Η συμμετοχή του 12χρονου Ζάιον Γουέιντ στο Pride του Μαϊάμι έφερε έντονες αντιδράσεις και ο μυθικός Ντουέιν έδωσε απαντήσεις μέσω συνέντευξης που παραχώρησε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αναλυτικά όσα ανέφερε:

«Αυτή είναι η δουλειά μου ως πατέρα. Είναι πολύ δύσκολες για μένα οι διακρίσεις που έρχονται είτε προς υποστήριξη των παιδιών μου είτε για την αρνητικότητα που έρχεται από αυτό. Κάνω αυτό πρέπει να κάνει κάθε γονέας. Μόλις φέρεις το παιδί σου στον κόσμο, σταματάς να είσαι εγωιστής. Είναι δουλειά μου να είμαι το πρότυπό τους, η φωνή στις ζωές τους, να τους μάθω να ξέρουν, ότι μπορούν να κατακτήσουν τον κόσμο. Οπότε, βγες και να είσαι ο υπέροχος εαυτός σου και απλά εμείς θα είμαστε εδώ και θα σε αγαπάμε».

Στη συνέχεια, έδωσε μια πολύτιμη συμβουλή σε όλους τους γονείς του κόσμου, λέγοντας τα εξής: «Με ρωτάνε για τα παιδιά μου πάντα από μια αθλητική προοπτική. Νομίζω πως οι άνθρωποι περιμένουν να αντιμετωπίζεις το ίδιο κάθε παιδί σου. Είναι όλα διαφορετικά και πρέπει να μάθω ποιοι είναι και πού είναι. Πρέπει να το πω σε όλους τους γονείς, μάθετε τα παιδιά σας, μην επιβάλλετε σε αυτά τα «θέλω» και τις ανάγκες σας».

Στο τέλος, μίλησε για την οικογένειά του, συγκλονίζοντας και πάλι, ανέφερε: «Σαν οικογένεια, πρέπει να υποστηρίζουμε ο ένας τον άλλο. Είναι η δουλειά μας. Και η δουλειά μου ως πατέρας είναι να διευκολύνω τις ζωής τους και να τα υποστηρίζω, να είμαι μαζί τους σε ό,τι χρειαστούν».