Σε Σιάκαμ, Γουίλιαμς και Γκομπέρ τα άλλα βραβεία της βραδιάς στο NBA (pics)

Σε Σιάκαμ, Γουίλιαμς και Γκομπέρ τα άλλα βραβεία της βραδιάς στο NBA (pics)

Οι Πασκάλ Σιάκαμ, Λου Γουίλιαμς και Ρούντι Γκομπέρ μπορεί να επισκιάστηκαν από τον MVP Αντετοκούνμπο, αλλά κέρδισαν και αυτοί σημαντικά βραβεία.

Ο Ρούντι Γκομπέρ, Γάλλος σέντερ των Γιούτα Τζαζ, μπορεί τον χειμώνα να μην κλήθηκε στo All Star Game, αλλά η αναγνώριση για αυτόν ήρθε στο τέλος της χρονιάς. Ο Γκομπέρ επικράτησε στην ψηφοφορία τόσο του Γιάννη Αντετοκούνμπο όσο και του Πολ Τζορτζ και πήρε το βραβείο του Αμυντικού της Χρονιάς για τη σεζόν 2018-2019 στο NBA.

O σέντερ φόβητρο των Μορμόνων δήλωσε σχετικά κατά την βράβευσή του: «Μπορεί να το έχω πει τόσες φορές, αλλά σε αυτό το βραβείο βλέπω τους συμπαίκτες μου. Κάθε μέρα έχω την ίδια συγκέντρωση και οι συμπαίκτες με το τεχνικό επιτελείο με εμπνέουν. Είναι μια απίστευτη τιμή και σε αυτό το σημείο θέλω να πω κάτι στη μητέρα μου. Μαμά, σε αγαπώ!»

 

 

Ο πρωταθλητής της Λίγκας, Πασκάλ Σιάκαμ από την άλλη πήρε και αυτός ένα πολύ σημαντικό βραβείο. Αυτό του πιο Βελτιωμένου Παίκτη της Χρονιάς. Ο δυναμικός πάουερ Φόργουορντ των Τορόντο Ράπτορς ήταν ένας από τους παίκτες κλειδιά της κατάκτησης του πρωταθλήματος από τους Καναδούς ανεβάζοντας κατακόρυφα την απόδοσή του φέτος και νικώντας στην ψηφοφορία τους ΝτιΆρον Φοξ και ΝτΆντζελο Ράσελ.

Ο Σιάκαμ εμφανώς συγκινημένος και χαρούμενος ανέφερε σχετικά μετά την βράβευσή του: «Χαίρομαι πολύ, που είμαι μέλος αυτής της ομάδας. Δεν έχουμε φτάσει εκεί, όπου πρέπει, αλλά είμαστε στη σωστή κατεύθυνση. Ευχαριστώ όλους τους ανθρώπους που με βοήθησαν να φτάσω μέχρι εδώ. Δε θα σας ονομάσω, ξέρετε πολύ καλά ποιοι είστε. Ξέρω ότι φαίνεται δύσκολο για άτομα, σαν εμένα, από το Καμερούν να φτάσουμε σε μια τέτοια επιτυχία, αλλά όλα είναι δυνατά».

 

 

Τέλος, το βραβείο του Καλύτερου 6ου Παίκτης της Χρονιάς κατέκτησε για τρίτη φορά στην καριέρα του ο Λου Γουίλιαμς. O 32χρονος γκαρντ των Κλίπερς κατέκτησε μετά το 2015 και το 2018, έκανε και φέτος αυτό που ξέρει καλύτερα από τον καθένα. Να έρχεται από τον πάγκο και να αλλάζει τη ροή των αναμετρήσεων.

Ο Γουίλιαμς που επικράτησε στην ψηφοφορία των Ντομάντας Σαμπόνις και Μοντρέζ Χάρελ, δήλωσε χαρακτηριστικά μετά την βράβευσή του πως μεγάλο μερίδιο της επιτυχίας του αλλά και της καλής εικόνας των Κλίπερς πρέπει να πιστωθεί στον προπονητή Ντοκ Ρίβερς.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ