Αξεπέραστος ο Γιάννης, πέτυχε μοναδικό ρεκόρ στο ΝΒΑ (pic)

Αξεπέραστος ο Γιάννης, πέτυχε μοναδικό ρεκόρ στο ΝΒΑ (pic)

Ο φοβερός και τρομερός Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι πλέον ο μόνος παίκτης στην μακρά Ιστορία του ΝΒΑ που κατάφερε να έχει στην κατοχή του δύο πολύ σημαντικά βραβεία.

Τα ξημερώματα της Τρίτης (25/6), ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έγινε ο πρώτος Έλληνας που κερδίζει βραβείο του MVP της σεζόν στο ΝΒΑ. Κατόρθωμα αν μη τι άλλο εντυπωσιακό που γεμίζει με χαρά και περηφάνια του Έλληνες και το ελληνικό μπάσκετ.

Μάλιστα ο Γιάννης έχει… σοκάρει την Αμερική με ένα ακόμα κατόρθωμά του. Το 2017, ο Greek Freak κέρδισε το βραβείο του πιο Βελτιωμένου Παίκτη της Σεζόν και έτσι έγινε ο μοναδικός παίκτης στην Ιστορία της Λίγκας που καταφέρνει να έχει στην κατοχή του τα δύο βραβεία αυτά.

Βραβεία που καταδεικνύουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την εξέλιξη του Γιάννη στο ΝΒΑ και τη ραγδαία βελτίωσή του. Όσο κλισέ και αν ακούγεται, παραμένει το παιδί από τα Σεπόλια, κυρίως στο μυαλό και τον τρόπο σκέψης του, αφού δεν παρασύρθηκε από τους προβολείς και το φανταχτερό lifestyle του ΝΒΑ. Δουλεύει ασταμάτητα και κάθε ημέρα τόσο διψασμένα όσο όταν πρωτοήρθε στον μαγικό κόσμο του ΝΒΑ και δρέπει χρόνο με τον χρόνο τους καρπούς της προσπάθειας που καταβάλει.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ