Πίπεν: «Είναι υπέροχο να βλέπεις τον Γιάννη να εξελίσσεται» (vid)

Πίπεν: «Είναι υπέροχο να βλέπεις τον Γιάννη να εξελίσσεται» (vid)

Ο έξι φορές πρωταθλητής του ΝΒΑ, Σκότι Πίπεν, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, μετά την ανάδειξη του σε MVP της κανονικής περιόδου.

Ο Σκότι Πίπεν, που κατέκτησε έξι φορές το πρωτάθλημα του ΝΒΑ τη δεκαετία του 1990 με την φοβερή ομάδα των Σικάγκο Μπουλς του Μάικλ Τζόρνταν, μίλησε για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και την ανάδειξη του σε MVP της κανονικής περιόδου.

Ο «Ινδιάνος» βρέθηκε στην εκπομπή «The Jump» του μεγάλου ειδησεογραφικού δικτύου ESPN και αναφέρθηκε στον «Greek Freak» με τα καλύτερα λόγια. Συγκεκριμένα τόνισε πως άξιζε να ανακηρυχθεί ως ο πολυτιμότερος της κανονικής περιόδου, ενώ επισήμανε πως είναι υπέροχο να τον βλέπει να εξελίσσεται συνεχώς.

Αναλυτικά όσα είπε ο Σκότι Πίπεν για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο:

«Σε αγγίζει, ήταν πολύ συγκινητικό! Γνωρίζοντας την καριέρα και το ταξίδι του και τι έχει περάσει… Είναι κιόλας MVP του πρωταθλήματος σε τόσο νεαρή ηλικία. Τού βγάζω το καπέλο, γιατί τον έχω παρακολουθήσει να μεγαλώνει, να βελτιώνει το κορμί του, τις ικανότητές του.

Έχει ακόμα πολλά να δουλέψει. Είναι απλά υπέροχο να τον βλέπεις να εξελίσσεται τόσο γρήγορα και να είναι κυρίαρχος στο παιχνίδι μας. Χαίρομαι πολύ γι’ αυτόν! Ήταν και υπέροχη η ομιλία του».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ