Και οι Σέλτικς στο κυνήγι της υπογραφής του Μπρόγκντον

Και οι Σέλτικς στο κυνήγι της υπογραφής του Μπρόγκντον

Ο Μάλκολμ Μπρόγκντον των Μπακς είναι ένα περιζήτητος free agent, με τους Μπόστον Σέλτικς να είναι οι τελευταίοι που προστίθενται στους υποψήφιους μνηστήρες.

Ο Μάλκολμ Μπρόγκντον των Μιλγουόκι Μπακς προέρχεται από την καλύτερη σεζόν της καριέρας του. Μόλις στην 3η σεζόν του στο ΝΒΑ, ο γκαρντ των Ελαφιών παρουσιάζεται καλύτερος από ποτέ, εκτοξεύοντας τα νούμερά του.

Φέτος αν και λόγω τραυματισμού αγωνίστηκε σε 64 παιχνίδια, είχε κατά μέσο όρο 15.6 πόντους (50.5% στο σουτ), 4.5 ριμπάουντ και 3.2 ασίστ σε 28.6’ συμμετοχής. Είναι ένας καλός οργανωτής και παίκτης που δεν εκβιάζει το σουτ παίρνοντας κάτι λιγότερο από 12 προσπάθειες ανά ματς. Μεγάλο του προσόν είναι και το τρίποντο από όπου σούταρε φέτος με ποσοστό 42.6%.

Όλο το πακέτο κάνει τον 26χρονο γκαρντ ιδιαίτερα ελκυστικό. Πόσο μάλλον τώρα που είναι free agent και όλα δείχνουν πως δύσκολα θα συνεχίσει την καριέρα του στο πλευρό του Αντετοκούνμπο.

Αρκετές ομάδες σκέφτονται σοβαρά να του καταθέσουν πρόταση και μια από αυτές σύμφωνα με δημοσιεύματα είναι και οι Μπόστον Σέλτικς. Οι Κέλτες έχουν αποψιλωμένη περιφέρεια μετά τη φυγή του Καϊρί Ίρβινγκ αλλά και τη διαφαινόμενη του Τέρι Ροζίερ και η ανάγκη απόκτησης γκαρντ είναι τεράστια.

Ο Ντάνι Έιντζ αναμένεται να κάνει προσπάθεια να αποκτήσει και τον Τόμας Σατοράνσκι των Ουάσιγκτον Γουίζαρντς (8.9 πόντοι, 3.5 ριμπάουντ, 5 ασίστ και 1 κλέψιμο) ως δεύτερη λύση, με τον Μπρόγκντον να προορίζεται για βασικός αν και εφόσον αποκτηθεί.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ