All in των Ρόκετς με στόχο τον Μπάτλερ

All in των Ρόκετς με στόχο τον Μπάτλερ

Οι Ροκετς κινούνται για την απόκτηση του Τζίμι Μπάτλερ και είναι έτοιμοι να παραχωρήσουν τρεις από τους πρωτοκλασάτους παίκτες τους για να κάνουν… χώρο.

Οι Χιούστον Ρόκετς είχαν άλλη μια αποτυχημένη σεζόν. Και πάλι βρήκαν μπροστά τους τους Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς, με τον αποκλεισμό έστω και δύσκολα να έρχεται από τους Dubs για δεύτερη σερί σεζόν, αυτή τη φορά στα ημιτελικά της Δύσης.

Οι Τεξανοί λοιπόν είναι διατεθειμένοι να φτιάξουν τη δική τους Big 3 για να χτυπήσουν το πρωτάθλημα. Μεγάλος τους στόχος είναι να προσθέσουν τον Τζίμι Μπατλερ στους Τζέιμς Χάρντεν και Κρις Πολ και να φτιάξουν μια… θανατηφόρα τριάδα στα γκαρντ.

Για να το καταφέρουν αυτό βέβαια θα πρέπει να κάνουν χώρο στο salary cap. Μάλιστα είναι έτοιμοι να προβούν σε γενναίες κινήσεις που σύμφωνα με τον Άντριαν Βονιαρόφσκι, αφού είναι πολύ πιθανό οι Έρικ Γκόρντον, Κλιντ Καπέλα και Πι Τζέι Τάκερ να αφήσουν το Χιούστον για άλλες πολιτείες.

Από την μεριά του ο Μπάτλερ, ένας από τους καλύτερους swingmen της Λίγκας, μένει ελεύθερος από τους Φιλάντέλφια 76ερς και είναι ένας από τους πιο… ελκυστικούς παίκτες της free agency. Από την μέχρι πρότινος όπως ομάδα του υπάρχει η αισιοδοξία πως ο Μπάτλερ θα επιλέξει να παραμείνει στην ομάδα για να συνεχίσει στο πλευρό των Εμπίντ και Σίμονς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ