«Παραμένει στους Σακραμέντο Κινγκς ο Κουφός»

«Παραμένει στους Σακραμέντο Κινγκς ο Κουφός»

Ο Κώστας Κουφός, σύμφωνα με Αμερικάνικα ΜΜΕ, φαίνεται πως τελικά θα παραμείνει στους Σακραμέντο Κινγκς, παρά τους αρχικούς δισταγμούς που είχε η ομάδα.

Οι Σακραμέντο Κινγκς έχουν ξεκινήσει τον σχεδιασμό τους για τη νέα αγωνιστική περίοδο ψάχνοντας παίκτες ώστε να ενισχυθεί η ομάδα, αλλά και παράλληλα προσπαθούν να ξεκαθαρίσουν το ρόστερ τους διώχνοντας παίκτες, με έναν από αυτούς να είναι ο Κώστας Κουφός.

Όπως μετέδιδαν τα Αμερικάνικα ΜΜΕ, οι «βασιλιάδες» ήθελαν να αφήσουν τον Έλληνα παίκτη να φύγει θέλοντας ίσως να βρουν κάτι καλύτερο στην συγκεκριμένη θέση. Όλα αυτά όμως φαίνεται πως αλλάζουν, αφού σύμφωνα με το «NBC Sports» και τον δημοσιογράφο Τζέιμς Χαμ ο 30χρονος αναμένεται να μείνει.

Η ομάδα του Λουκ Γουόλτον φαίνεται πως έκανε την έρευνα της και δεν βρήκε αυτό που ήθελε, με τον Κουφό, όπως όλα δείχνουν, να κρατά τη θέση του αφού πρόκειται για έναν παίκτη που γνωρίζει την ομάδα, παραμένοντας μάλιστα αξιόπιστος, αλλά και οικονομικός.

Τη φετινή σεζόν με τους Σακραμέντο Κινγκς ο 30χρονος Έλληνας σέντερ αγωνίστηκε σε 42 παιχνίδια έχοντας κατά μέσο όρο 3,7 πόντους, 4,2 ριμπάουντ και 0,9 ασίστ, στα 12 λεπτά που έμενε στο παρκέ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ