Έμεινε ελεύθερος από τους Γκρίζλις ο Τάιλερ Ντόρσεϊ (pic)

Έμεινε ελεύθερος από τους Γκρίζλις ο Τάιλερ Ντόρσεϊ (pic)

Ελεύθερος να συνεχίσει την καριέρα του σε όποια ομάδα επιθυμεί είναι ο Τάιλερ Ντόρσεϊ, αφού οι Μέμφις Γκρίζλις δεν ενεργοποίησαν την οψιόν που είχε στο συμβόλαιο.

Ελεύθερος να συνεχίσει την καριέρα του όπου εκείνος επιθυμεί είναι ο Τάιλερ Ντόρσεϊ, αφού όπως έκανε γνωστό ο πάντα έγκυρος Αμερικανός ρεπόρτερ του ESPN, Άντριαν Βοϊναρόφσκι, οι Μέμφις Γκρίζλις δεν θα κάνουν χρήση της οψιόν που είχε στο συμβόλαιο του.

Πλέον ο Έλληνας γκαρντ μπορεί να ψάξει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, ο οποίος λογικά θα είναι και πάλι στο ΝΒΑ, με τις «αρκούδες» όμως να μην αποκλείουν κάποια ενδεχόμενη επιστροφή του στο μέλλον.

Θυμίζουμε πως ο 23χρονος παίκτης ξεκίνησε τη σεζόν με την ομάδα των Ατλάντα Χοκς, στην οποία έκανε κάποια καλά παιχνίδια έχοντας όμως περιορισμένο χρόνο συμμετοχής. Στη συνέχεια, μεσούσης της σεζόν έγινε ανταλλαγή στους Μέμφις Γκρίζλις.

Εκεί έδειξε πολλές πτυχές των ικανοτήτων και του ταλέντου του κάνοντας πολύ καλά παιχνίδια σκοράροντας κατά μέσο όρο 9,8 πόντους σε 21 παιχνίδια, εκ των οποίων στα 11 ξεκίνησε ως βασικός.

Δείτε την ανάρτηση του Άντριαν Βοϊναρόφσκι για τον Ντόρσεϊ:

https://twitter.com/wojespn/status/1144278483096559616

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ