Γιάννης: «Το νέο παπούτσι έχει στοιχεία του χαρακτήρα μου» (pics)

Γιάννης: «Το νέο παπούτσι έχει στοιχεία του χαρακτήρα μου» (pics)

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μίλησε για το νέο παπούτσι που δημιούργησε ειδικά για εκείνον η Nike τονίζοντας πως είναι εμπνευσμένο από τον... χαρακτήρα του.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, βρίσκεται στην Αθήνα και παρουσίασε στο Ζάππειο το νέο του παπούτσι που δημιούργησε η γνωστή εταιρία αθλητικών ειδών Nike, αποκλειστικά για τον Έλληνα παίκτη.

Τα νέα παπούτσια λοιπόν θα έχουν την ονομασία «Nike Freak 1» και σύμφωνα με τον 24χρονο φόργουορντ ο σχεδιασμός τους είναι εμπνευσμένος από τον χαρακτήρα του, με τον «Greek Freak» να αποκαλύπτει πως θα έχει χαραγμένα πάνω τους τα ονόματα των γονιών του, των αδελφών του, αλλά και την ελληνική σημαία.

Τα παπούτσια αναμένεται να βγουν γρήγορα στην διάθεση του κοινού και όπως έχει γίνει γνωστό στα χρώματα που θα κυκλοφορήσει είναι: σε μαύρο, σε πορτοκαλί και σε άσπρο.

Αναλυτικά όσα είπε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο:

Για τον λόγω που επέλεξε τη Nike: «Διάλεξα τη Nike, γιατί συνεργαζόμουν και τα πρώτα τέσσερα χρόνια μου στο ΝΒΑ, με στήριξε και συνέχισα μαζί της, γιατί είμαι πιστός άνθρωπος».

Για τον σχεδιασμό του παπουτσιού: «Έχει στοιχεία του χαρακτήρα μου. Είμαι άνθρωπος της οικογένειας. Όπου πάω προσπαθώ να αντιπροσωπεύω την οικογένειά μου όσο καλύτερα μπορώ. Γι’ αυτό και στο παπούτσι υπάρχουν χαραγμένα τα ονόματα της μητέρα μου, των αδελφών μου και της κληρονομιάς του πατέρα μου, καθώς και η σημαία της χώρας μου».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ