«Στο στόχαστρο των Ιντιάνα Πέισερς ο Ρίκι Ρούμπιο»

«Στο στόχαστρο των Ιντιάνα Πέισερς ο Ρίκι Ρούμπιο»

Η ξαφνική αποχώρηση του Ντάρεν Κόλισον από την ενεργό δράση έχει φέρει την ανάγκη απόκτησης ενός πόιντ γκαρντ που θα πάρει θέση βασικού στους Πέισερς.

Η free agency αναμένεται να ξεκινήσει σε λίγες ημέρες και πολλές ομάδες θα ψάξουν τις καλύτερες επιλογές για να ενισχύσουν τα ρόστερ τους με τους κατάλληλους παίκτες. Μια τέτοια ομάδα είναι και οι Ιντιάνα Πέισερς που ψάχνουν έναν πόιντ γκαρντ για να πάρει φανέλα βασικού.

Η ιστορία του Ντάρεν Κόλισον, ο οποίος αποφάσισε να σταματήσει το μπάσκετ σε ηλικία 32 ετών για να αφοσιωθεί στη θρησκεία του (είναι μάρτυρας του Ιεχωβά), θορύβησε την ομάδα της Ιντιάνα που πλέον ψάχνει τον αντικαταστάτη του.

Ένα από τα ονόματα που ακούγονται δυνατά, από τα Αμερικάνικα ΜΜΕ, είναι ο πρώην παίκτης των Γιούτα Τζαζ, Ρίκι Ρούμπιο, που είναι ελεύθερος. Οι «μορμόνοι» απέκτησαν τον Μάικ Κόνλεϊ από τους Γκρίζλις με ανταλλαγή και πλέον δεν χρειάζονται τον Ισπανό.

Από την άλλη πλευρά ο Ρούμπιο φαντάζει η πιο ιδανική επιλογή για το σύνολο του Νέιτ ΜακΜίλαν, που αν επιβεβαιωθεί, θα δώσει ποιότητα στην περιφέρεια της ομάδας, με έναν παίκτη που είναι πολύ καλός οργανωτής και έχει έφεση στην πάσα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ