«Συζητούν για να παίξουν μαζί Ντουράντ και Λέοναρντ» (pic)

«Συζητούν για να παίξουν μαζί Ντουράντ και Λέοναρντ» (pic)

Κέβιν Ντουράντ και Καουάι Λέοναρντ συζητούν το ενδεχόμενο να συμφωνήσουν με την ίδια ομάδα και να αγωνιστούν μαζί στο μέλλον.

Είναι αναμφίβολα δύο από τα πιο «καυτά» ονόματα της free agency που ξεκινάει στις 30 Ιουνίου στο NBA, με τις ομάδες που προσπαθούν να τους υπογράψουν να είναι πολλές.

Ο λόγος για τους Καουάι Λέοναρντ και Κέβιν Ντουράντ, οι οποίοι είναι ελεύθεροι να εξετάσουν τις προτάσεις που θα φτάσουν στα χέρια τους και να επιλέξουν τον επόμενο σταθμό της καριέρας τους.

Σύμφωνα με τον Άντριαν Βοϊναρόφσκι, οι δύο σταρ του NBA εξετάζουν την πιθανότητα να ενταχθούν στην ίδια ομάδα και να παίξουν μαζί, όταν ο «ΚD» ξεπεράσει το πρόβλημα στον αχίλλειο που θα τον κρατήσει εκτός δράσης για την επόμενη σεζόν.

Σε περίπτωση που αυτό συμβεί οι ομάδες που έχουν τον χώρο και την διάθεση για την κοινή αυτή συμφωνία είναι οι Λος Άντζελες Κλίπερς και οι Νιου Γιορκ Νικς.

Υπενθυμίζεται, πως οι Ουόριορς σκοπεύουν να δώσουν πολυετές max συμβόλαιο στον Ντουράντ, ενώ ο Λέοναρντ βρίσκεται σταθερά στο στόχαστρο και των Λος Άντζελες Λέικερς. .

https://twitter.com/wojespn/status/1144994183414984705

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ