Ο Λέοναρντ με τη φανέλα των Λέικερς (pic)

Ο Λέοναρντ με τη φανέλα των Λέικερς (pic)

Μπορεί να μην έχει ανοίξει ακόμα η Free Agency στο ΝΒΑ, ωστόσο ο Καουάι Λέοναρντ αποτελεί μήλον της έριδος, με τους φίλους των Λέικερς να τον... ντύνουν στα χρώματα της ομάδας.

Ο Καουάι Λέοναρντ αποτελεί τον πιο περιζήτητο παίκτη στη φετινή Free Agency, ειδικά από τη στιγμή που ο Κέβιν Ντουράντ θα χάσει όλη τη φετινή σεζόν λόγω του τραυματισμού του στον αχίλλειο.

Ο σούπερ σταρ των Ράπτορς μένει ελεύθερος και σκοπεύει να διεκδικήσει (και θα πάρει) ένα μάξιμου συμβόλαιο είτε αυτό είναι από την ομάδα του Τορόντο είτε από οποιαδήποτε άλλη.

Ο MVP των φετινών τελικών θα έχει συζητήσεις με τις ομάδες του Λος Άντζελες (Λέικερς και Κλίπερς) αλλά και με τους Ράπτορς για να αποφασίσει τι θα κάνει τη νέα σεζόν.

Οι φίλοι των Λέικερς ωστόσο του δείχνουν πόσο πολύ τον θέλουν για να δημιουργήσουν μια super team μαζί με τον ΛεΜπρόν Τζέιμς και τον Άντονι Ντέιβις και να διεκδικήσουν και πάλι ένα πρωτάθλημα.

Συγκεκριμένα οι λιμνάνθρωποι θέλουν διακαώς τον Λέοναρντ κι έτσι κάποιοι φίλοι της ομάδας τον έντυσαν στα χρώματα της για χάρη γκράφιτι.

https://twitter.com/DefPenHoops/status/1145043179714031616

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ