Συμφώνησαν με Μπέβερλι και Σεθ Κάρι οι Λέικερς! (pic)

Συμφώνησαν με Μπέβερλι και Σεθ Κάρι οι Λέικερς! (pic)

Τη δική του superteam δημιουργούν οι Λέικερς, καθώς σύμφωνα με δημοσιεύματα απέκτησαν τους Πάτρικ Μπέβερλι και Σεθ Κάρι.

Οι Λος Άντζελες Λέικερς έχουν βαλθεί να τρελάνουν όλο το ΝΒΑ το φετινό καλοκαίρι. Μετά τη βόμβα μεγατόνων με την απόκτηση του Άντονι Ντέιβις, αλλά και τη δεδομένη απόκτηση ενός ακόμη all star πραγματοποιούν κι άλλες σπουδαίες κινήσεις.

Οι λιμνάνθρωποι θέλουν να κάνουν κάθε χατίρι του ΛεΜπρόν Τζέιμς και να διεκδικήσουν το πρωτάθλημα τη φετινή σεζόν, για αυτό τον λόγο δεν λογαριάζουν τίποτα και προσπαθούν να αποκτήσουν ότι καλύτερο υπάρχει στην αγορά.

Σύμφωνα με αμερικανικά δημοσιεύματα λοιπόν, οι λιμνάνθρωποι συμφώνησαν με τον Πατ Μπέβερλι και Σεθ Κάρι για να πλαισιώσουν τους Ντέιβις και ΛεΜπρόν. Δύο πολύ καλές προσθήκες που αναμφίβολα μεγαλώνουν κι άλλο τα όνειρα της ομάδας. Πρόκειται για δύο διαφορετικούς παίκτες αλλά και πολυεργαλεία που θα καλύψουν επάξια το κενό που υπάρχει στις θέσεις των γκαρντ.

Ο Μπέβερλι θεωρείται ένας εκ των κορυφαίων αμυντικών στο ΝΒΑ, ενώ σουτάρει με 38% από το τρίποντο στην καριέρα του στη λίγκα. Ο Σεθ είναι κλασικός σουτέρ, μετρώντας 45% την περσινή σεζόν με τους Μπλέιζερς. Και φυσικά έπεται συνέχεια στους Λέικερς, καθώς διαθέτουν λεφτά για να δελεάσουν κι ακόμα έναν σταρ.

https://twitter.com/ProCityHoops/status/1145131585894854656

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ