«Στο στόχαστρο των Τζαζ ο Μπόγιαν Μπογκντάνοβιτς»

«Στο στόχαστρο των Τζαζ ο Μπόγιαν Μπογκντάνοβιτς»

Έντονο ενδιαφέρον για τον Μπόγιαν Μπογκντάνοβιτς φαίνεται πως έχουν δείξει οι Γιούτα Τζαζ, σύμφωνα με Αμερικανικά δημοσιεύματα.

Η αγορά των ελεύθερων παικτών παικτών στο ΝΒΑ, αναμένεται να ανοίξει σε λίγες ώρες και οι ομάδες του κορυφαίου πρωταθλήματος στον κόσμο ετοιμάζουν τις κινήσεις τους ώστε να ενισχύσουν τα ρόστερ τους.

Ο Μπόγιαν Μπογκντάνοβιτς είναι ένα από τα «καλά» ονόματα που υπάρχουν στην λίστα των free agents, με τον μέχρι πρότινος παίκτη των Ιντιάνα Πέισερς να εξετάζει τις επιλογές του, ώστε να επιλέξει σε ποια ομάδα θα συνεχίσει την καριέρα του.

Είναι δεδομένο πως ο Νέιτ ΜακΜίλαν θα κάνει τα πάντα για τον κρατήσει στην Ιντιάνα, ωστόσο πολλές είναι εκείνες οι ομάδες που θα προσπαθήσουν να αποσπάσουν την υπογραφή του.

Εκείνος ο σύλλογος που έχει παρουσιάσει το μεγαλύτερο ενδιαφέρον φαίνεται πως είναι οι Γιούτα Τζαζ που ψάχνουν ακόμα έναν καλό σκόρερ για να βοηθάει στην επίθεση τον Ντόνοβαν Μίτσελ.

Όπως γράφει η ιστοσελίδα «The Athletic» οι «μορμόνοι» ετοιμάζονται να καταθέσουν μια εξαιρετικά ανταγωνιστική προσφορά για να πείσουν τον Κροάτη φόργουορντ να τεθεί υπό τις οδηγίες του Κουίν Σνάιντερ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ