«Ο Ράσελ θα φύγει από τους Γουόριορς»

«Ο Ράσελ θα φύγει από τους Γουόριορς»

Σε μια πολύ ενδιαφέρουσα αποκάλυψη προέβη ο Αμερικανός δημοσιογράφος, Μαρκ Στάιν, όσον αφορά το μέλλον του Ντ' Άντζελο Ράσελ στους Γουόριορς.

Τα ξημερώματα ξεκίνησε η free agency στο ΝΒΑ και από τις πρώτες κιόλας ώρες της έγιναν σημαντικές κινήσεις αφού ομάδες «έτρεξαν» να κλείσουν τις τρύπες που είχαν δημιουργηθεί στα ρόστερ τους.

Μία από αυτές που προκάλεσαν αίσθηση ήταν η μετακίνηση του Κέβιν Ντουράντ από τους Γκόλντεν Στείτ Γουόριορς στους Μπρούκλιν Νετς για να δημιουργήσει μια ακόμα big three με τους Κάιρι Ίρβινγκ και ΝτιΆντρε Τζόρνταν.

Το αντίθετο δρομολόγιο από τον KD έκανε ο Ντ΄Άντζελο Ράσελ, με τον 23χρονο να υπογράφει με τους πολεμιστές έναντι 117 εκατομμυρίων δολαρίων για τέσσερα χρόνια.

Όλα αυτά όμως μπορεί να ανατραπούν σύμφωνα με όσα λέει το ρεπορτάζ του δημοσιογράφου των «New York Times», Μαρκ Στάιν, το οποίο αναφέρει πως η ομάδα του Στιβ Κερ έχει διαφορετικά σχέδια για τον παίκτη.

Συγκεκριμένα, ο Αμερικανός ρεπόρτερ αναφέρει πως οι Γουόριορς δεν θα κρατήσουν στις τάξεις τους τον νεαρό γκαρντ και θα προσπαθήσουν άμεσα να τον ανταλλάξουν με σκοπό να βρουν κάτι που τους ταιριάζει καλύτερα.

«Ο Ντ’Αντζελο Ράσελ δεν ταιριάζει εκεί για κανένα λόγο. Απλά δεν ήθελαν να δουν τον Κέβιν Ντουράντ να αποχωρεί χωρίς αντάλλαγμα. Θα ανταλλάξουν τον Ράσελ. Το θέμα είναι το πότε θα συμβεί αυτό», ήταν τα λόγια του Μαρκ Στάιν.

Πλέον αναμένουμε τις όποιες εξελίξεις καθώς είναι δεδομένο πως οι «πολεμιστές» δεν πρόκειται να καθίσουν με σταυρωμένα τα χέρια αφού θέλουν να διεκδικήσουν ξανά το πρωτάθλημα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ