Μια ανάσα από τους Μάβερικς ο Σεθ Κάρι

Μια ανάσα από τους Μάβερικς ο Σεθ Κάρι

Ο Σεθ Κάρι μετά από δύο σεζόν είναι πολύ κονμτά στην επιστροφή του στους Ντάλας Μάβερικς, όντας ήδη ελεύθερος από τους Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς.

Ο 28χρονος γκαρντ Σεθ Κάρι, μικρός αδερφός του Στεφ, πολυπρωταθλητή με τους Γουόριορς, βρίσκονταν και επίσημα στην free agency μετά από μια σεζόν στο Πόρτλαντ και τους Τρέιλ Μπλέιζερς.

Σύμφωνα με τον πάντα καλά πληροφορημένο Άντριαν Βοϊνιαρόφσκι, οι Μάβερικς, ομάδα του τη σεζόν 2016-2018, τα βρήκαν με τον Κάρι και θα τον εντάξουν εκ νέου στο ρόστερ τους, πλαισιώνοντας τους Πορζίνγκις και Ντόντσιτς. Αναμένεται να υπογράψει τετραετές συμβόλαιο με συνολικές απολαβές που θα φτάνουν τα 32 εκατ. δολάρια.

Τη περσινή σεζόν ο Σεθ Κάρι ήταν αναπληρωματικός στους Μπλέιζερς που έφτασαν μέχρι τους Τελικούς της Δύσης, αγωνιζόμενος σε 74 παιχνίδια της regular season, όπου σε 18.9’ κατά μέσο όρο, είχε 7.9 πόντους με ποσοστό από τα 7.25μ που άγγιζε το 45.6%.

Ο παίκτης ακούγονταν πολύ δυνατά για τους Λέικερς που ψάχνουν και για ρολίστες για να γεμίσουν το ρόστερ τους, αλλά τελικά όπως όλα δείχνουν θα γίνει κάτοικος Τέξας.

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

It’s four years, $32M, agent @alexsaratsis21 tells ESPN.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Adrian Wojnarowski (@wojespn) στις

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ