Εντυπωσιακό trade και ενίσχυση με Γουάιτσαϊντ για Μπλέιζερς

Εντυπωσιακό trade και ενίσχυση με Γουάιτσαϊντ για Μπλέιζερς

Σημαντική κίνηση για τους Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς που απέκτησαν τον Χασάν Γουάιτσαϊντ από τους Χιτ. Ποιοι παίκτες κάνουν  το αντίθετο δρομολόγιο προς Μαϊάμι.

Οι Μπλέιζερς κινούνται στην αγορά με βάση το γεγονός πως ο βασικός και αναντικατάστατος ψηλός τους, Γιουσούφ Νούρκιτς, θα απουσιάσει για μεγάλο μέρος της σεζόν 2019-2020. Βάσει της κατάστασης λοιπόν, κάλυψε το μεγάλο κενό με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Οι Μπλέιζερς σύμφωνα με τον Άντριαν Βοϊναρόφσκι, απέκτησαν από το Μαϊάμι τον φευγάτο Χασάν Γουάιτσαϊντ, στέλνοντας στους Χιτ τον Μο Χάρκλες και τον Μέγερς Λέοναρντ.

Ο Γουάιτσαϊντ μπορεί τα τελευταία δύο χρόνια να παρουσιάζει μια κάμψη στην καριέρα του, αλλά παραμένει στα 30 του ένας από τους καλούς ψηλούς της Λίγκας με έμφαση στα ριμπάουντ αλλά και τα κοψίματα. Πέρσι αγωνίστηκε σε 72 ματς της regular season σε 23.3 λεπτά συμμετοχής είχε 12.3 πόντους, και 11.3 ριμπάουντ ενώ προσέφερε και αμυ6ντικά με 1.9 κοψίματα ανά ματς.

Από την άλλη το Μαϊάμι θα εντάξει στο δυναμικό τους δύο καλούς ρολίστες. Τον σμολ φόργουορντ Μο Χάρκλες (7.7 πόντοι/4.5 ριμπάουντ/1.2 ασίστ) και τον ύψους 2.16μ σέντερ Μέγερς Λέοναρντ (5.9 πόντοι/3.8 ριμπάουντ/1.2 ασίστ), έχοντας όπως όλα δείχνουν νέο… σερίφη στην πόλη που ακούει στο όνομα Τζίμι Μπάτλερ.

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

This just in.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Adrian Wojnarowski (@wojespn) στις

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ