Τέσσερις ομάδες χρειάστηκαν για να υπογράψει στους Χιτ ο Μπάτλερ

Τέσσερις ομάδες χρειάστηκαν για να υπογράψει στους Χιτ ο Μπάτλερ

Μια από τις πιο ηχηρές μετακινήσεις της ημέρας στο ΝΒΑ ήταν αυτή του Τζίμι Μπάτλερ στους Μαϊάμι Χιτ, η οποία για να ολοκληρωθεί χρειάστηκε την εμπλοκή 4 ομάδων τη Λίγκας!

Ο Τζίμι Μπάτλερ όπως ήταν γνωστό δεν θα έμενε στους Σίξερς και έψαχνε την επόμενη ομάδα της καριέρας του. Αν και έφτασε μια ανάσα από τους Ρόκετς, τελικά υπέγραψε στους Μαϊάμι Χιτ για τα επόμενα 4 χρόνια, με τις συνολικές του απολαβές να φτάνουν τα 142 εκατ. δολάρια.

Για να ολοκληρωθεί αυτό το δύσκολο και από οικονομικής άποψης deal, χρειάστηκε η ανάμειξη τεσσάρων ομάδων του ΝΒΑ. Πρώτα απ’ όλα ο Μπάτλερ πήγε στους Μαϊάμι μέσω sign and trade, με τους Τζος Ρίτσαρντσον να ακολουθεί το αντίστροφο δρομολόγιο.

Οι Χιτ δεν σταμάτησαν εκεί, στέλνοντας στο Πόρτλαντ τον Χασάν Γουάιτσαϊντ, για να πάρουν με τη σειρά τους τους Μο Χάρκλες και Μάγερς Λέοναρντ. Στη συνέχεια βέβαια ο Χάρκλες πήγε στους Λος Άντζελες Κλίπερς μαζί με ένα draft pick πρώτου γύρου.

Οι Κλίοπερς αναμένεται να τα παίξουν όλα για όλα για να φέρουν στην πόλη και την ομάδα τον Καουάι Λέοναρντ, τον τελευταίο ίσως από τα ονόματα από το πάνω ράφι των free agents που ακόμα δεν έχει συμφωνήσει (δημοσίως) με μια ομάδα, μετά και την απώλεια των Ίρβινγκ και Ντουράντ από τους Νετς.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

The sign and trade to deliver Jimmy Butler his $142M deal with Miami is compete.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Adrian Wojnarowski (@wojespn) στις

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ