«Ο Λέοναρντ υπογράφει στους Λέικερς σήμερα ή αύριο!» (pic)

«Ο Λέοναρντ υπογράφει στους Λέικερς σήμερα ή αύριο!» (pic)

Ρεπόρτερ του ΕSPN τόνισε πως ο μεγάλος σταρ των Ράπτορς σήμερα ή αύριο θα υπογράψει στους Λος Άντζελες Λέικερς

Την ώρα που ο Κέβιν Ντουράντ έκλεινε στους Νετς και οι φίλοι του NBA κοιτούσαν εκστατικά τον… χάρτη των ομάδων του πρωταθλήματος να αλλάζει, οι Λος Άντζελες Λέικερς παρέμειναν… σιωπηλοί την πρώτη μέρα της Free Agency!

Φαίνεται, όμως, πως σύντομα θα κάνουν εκ νέου… θόρυβο. Όπως στην περίπτωση του Άντονι Ντέιβις, με το πλάνο τους να περιλαμβάνει τη μία «βόμβα» μετά την άλλη για τις επόμενες μέρες!

Μια νέα superteam είναι προ των πυλών. ΛεΜπρόν, Ντέιβις και Κούζμα περιμένουν τους νέους τους συμπαίκτες και τα σενάρια στο ΝΒΑ μιλούν για τουλάχιστον 4 προσθήκες που θα κάνουν τη διαφορά.

Σύμφωνα μάλιστα με αμερικανικά Μέσα και συγκεκριμένα με τον ρεπόρτερ του ΕSPN, Chris Broussard, ο Καουάι Λέοναρντ ενημέρωσε τους Κλίπερς πως δεν θα υπογράψει σε εκείνους, ενώ βρίσκεται πολύ κοντά στους Λέικερς.

«Έμαθα ότι ο Λέοναρντ είναι πολύ κοντά στους Λέικερς. Έχει μιλήσει με τους Κλίπερς και τους ενημέρωσε πως δεν θα υπογράψει σε αυτούς. Σήμερα η αύριο θα ανακοινώσει πως θα πάει Λέικερς», ήταν χαρακτηριστικά τα λόγια του.

Δείτε το σχετικό tweet:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ