Χειρουργήθηκε ο Κλέι Τόμπσον – Σε 5-7 μήνες η επιστροφή του

Χειρουργήθηκε ο Κλέι Τόμπσον – Σε 5-7 μήνες η επιστροφή του

Σύμφωνα με ρεπορτάζ από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού ο μεγάλος άτυχος των Γουόριορς, Κλέι Τόμπσον, χειρουργήθηκε και από σήμερα αρχίζει ο μαραθώνιος για την επιστροφή του στα παρκέ του ΝΒΑ.

Ο Κλέι Τόμπσον, μαζί με τον Κέβιν Ντουράντ που αποτελεί πλέον παρελθόν, ήταν οι δύο μεγάλοι άτυχοι των Γουόριορς την σεζόν που ολοκληρώθηκε.

Ο χαρισματικός σουτέρ και alter ego του Στεφ Κάρι υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού στους τελικούς κόντρα στους Ράπτορς και όπως ενημερώνει ο Άντριαν Βοϊνιαρόφσκι υποβλήθηκε σε χειρουργείο για να διορθώσει τη ζημία στο γόνατό του.

Ο χρόνος επιστροφής του δεν μπορεί να μπει σε χρονοδιάγραμμα, αλλά από σήμερα κιόλας θα ξεκινήσει ο μαραθώνιος αποθεραπείας του 29χρονου σούτινγκ γκαρντ, με την απουσία του να υπολογίζεται από 5 έως και 7 μήνες.

Ο Γουόριορς ωστόσο κάνοντας αυτό που πρέπει, στήριξαν τον παίκτη τους δείχνοντας πως τον πιστεύουν και για τις επόμενες σεζόν, αφού πριν από λίγες ημέρες υπέγραψαν μαζί του νέο πενταετές συμβόλαιο συνεργασίας που θα του αποφέρει συνολικά 190 εκατ. δολάρια.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ