Ακύρωσαν συνάντηση με τον Λέοναρντ οι Νικς

Ακύρωσαν συνάντηση με τον Λέοναρντ οι Νικς

Από το κακό στο χειρότερο πηγαίνει η κατάσταση για τους Νιου Γιορκ Νικς με το front office των Νεοϋορκέζων να κάνει τραγικούς χειρισμούς.

Από γκέλα σε γκέλα φαίνεται να πηγαίνουν οι Νιου Γιορκ Νικς. Η πάλαι ποτέ κραταιά ομάδα του «Μεγάλου Μήλου» τα τελευταία αρκετά χρόνια δείχνει να μην μπορεί να σηκώσει κεφάλι και να γίνει ανταγωνιστική, απουσιάζοντας με… συνέπεια από τα playoffs.

Φαίνεται πως αυτό θα συνεχιστεί και φέτος για λόγους ακατανόητους. Χώρος στο salary cap υπήρχε και όλους τους προηγούμενους μήνες το όνομα των Νικς ήταν από τα πρώτα που ακούγονταν στα σενάρια απόκτησης των κορυφαίων free agents.

Οι υποψήφιοι στόχοι όμως χάνονται ο ένας μετά τον άλλον, με τους συμπολίτες Νετς να τα πηγαίνουν εξαιρετικά και να θεωρούνται ήδη contenders στη Δύση με την απόκτηση των Ίρβινγκ και Ντουράντ. Οι Νικς από την άλλη πέραν του Τζούλιους Ραντλ, αδυνατούν να προσελκύσουν ελεύθερους από το πάνω ράφι.

Τελευταίο και ποιο ακατανόητο… παράπτωμα ήταν η ακύρωση της συνάντησης με τον πιο περιζήτητο free agent, Καουάι Λέοναρντ, με την πρόφαση πως θέλουν αν συγκεντρωθούν σε άλλους κορυφαίους στόχους.

Πάντα όλοι κρίνονται εκ του αποτελέσματος, αλλά οι Νικε φαίνεται να χάνουν μια ιστορική ευκαιρία να επανέλθουν στο προσκήνιο, αδυνατώντας να κάνουν το «μπαμ» σε μια free agency γεμάτη… βόμβες.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ