Αντετοκούνμπο reloaded (vid)

Αντετοκούνμπο reloaded (vid)

Στα χνάρια του Γιάννη ο Κώστας Αντετοκούνμπο που δουλεύει ασταμάτητα για να κερδίσει μια θέση στο ΝΒΑ. Ο αριθμός που τρομάζει και μας προϊδεάζει για ένα λαμπρό μέλλον.

Ο Κώστας Αντετοκούνμπο βρίσκεται στην Αμερική από το 2013 όταν ο Γιάννης επιλέχθηκε στο Νο.15 του Draft της χρονιάς αυτής από τους Μιλγουόκι Μπακς. Πέρασε όλες τις βαθμίδες του αμερικάνικου μπάσκετ και μπήκε και αυτός με τη σειρά του στη διαδικασία των Draft.

Στην λοταρία του 2018 επιλέχθηκε στο Νο.60 από τους Σίξερς και δόθηκε στους Ντάλας Μάβερικς. Με τους Τεξανούς ο Κώστας έχει υπογράψει two way contract μοιράζοντας χρόνο και προπονήσεις μεταξύ των Μάβερικς και της θυγατρικής τους στην G League, Τέξας Λέτζεντς.

Τη σεζόν που μας πέρασε κατάφερε να κάνει το ντεμπούτο του στο ΝΒΑ όπου αγωνίστηκε σε δύο ματς για 5.5 λεπτά. Ο Κώστας είναι ένας φόργουορντ-σέντερ ύψους 2.11, με αξιοπρόσεκτα σωματικά προσόντα. Μάλιστα δουλεύει τόσο πολύ που όπως ανακοίνωσε στον Τύπο, έχει βάλει 7 κιλά μυϊκής μάζας, προσπαθώντας να δέσει το ψιλόλιγνο κορμί του.

Ο 21χρονος Αντετοκούνμπο δείχνει να ακολουθεί τα χνάρια του Γιάννη όσον αφορά τη σκληρή δουλειά. Βρίσκεται στην προεπιλογή της Εθνικής για το Παγκόσμιο της Κίνας και αυτό το διάστημα βρίσκεται στις ΗΠΑ για να συμμετάσχει στο Summer League του Λας Βέγκας με τους Μάβερικς, προσπαθώντας να κερδίσει τον χώρο του στο ρόστερ της επόμενης σεζόν στο πλευρό των Πορζίνγκις και Ντόντσιτς.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ