Ο Snoop Dogg ραπάρει και καλεί τον Λέοναρντ στους Λέικερς (vid)

Ο Snoop Dogg ραπάρει και καλεί τον Λέοναρντ στους Λέικερς (vid)

Όλο το ΝΒΑ περιμένει την απόφαση του Καουάι Λέοναρντ για το που θα συνεχίσει την καριέρα του, με τον διάσημο ράπερ, Snoop Dogg, να τον προτρέπει να επιλέξει τους Λέικερς.

Ο Καουάι Λέοναρντ για πολλούς είναι ο καλύτερος και σίγουρα ο πιο επιδραστικός παίκτης του ΝΒΑ αυτή τη στιγμή, κάτι που απέδειξε περίτρανα πηγαίνοντας στην… εξορία του Τορόντο και κατακτώντας το πρωτάθλημα!

Ο Claw είναι ελεύθερος και ίσως ο πιο καυτός free agent. Ακόμα δεν έχει αποφασίσει την επόμενη ομάδα για την οποία θα αγωνιστεί, με την επιλογή του να είναι ικανή να αλλάξει για ακόμα μια φορά το τοπίο στο ΝΒΑ. Το Λος Άντζελες είναι η πατρίδα του και σίγουρα είναι η πρώτη του επιλογή, με τις δύο ομάδες της πόλης να ερίζουν για αυτόν.

Από τη μία οι Λος Άντζελες Κλίπερς που του δίνουν την απόλυτη ελευθερία και το κουμάντο της ομάδας και από την άλλοι οι λαμπεροί Λος Άντζελες Λέικερς που του προσφέρουν την επιλογή να γίνει μέλος της τριάδας στο πλευρό των ΛεΜπρον και Ντέιβις.

Οι Λιθμνάνθρωποι μάλιστα έχουν και έναν ακόμα σύμμαχο στην προσπάθεια αυτή. Τον παγκοσμίου φήμης ράπερ και οπαδό της ομάδας, Snoop Dogg, που σκάρωσε ένα τραγούδι με το οποίο καλεί τον Λέοναρντ να πάει στους Λέικερς, το οποίο ανέβηκε στο Facebook.

Photo Credits: Clutchpoints

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ