Στους Λέικερς ο Ντάνι Γκριν (pic)

Στους Λέικερς ο Ντάνι Γκριν (pic)

Παίκτης των Λος Άντζελες Λέικερς θα είναι από εδώ και στο εξής ο Ντάνι Γκριν, όπως ενημέρωσε σχετικά ο έγκυρος ρεπόρτερ Άντριαν Βοϊναρόφσκι.

Το ΝΒΑ ταρακουνήθηκε μετά την μετακίνηση των Λέοναρντ και Τζορτζ στους Λος Άντζελες Κλίπερς, με πιο πολύ τους Λέικερς που είδαν τον Καγουάι να μην επιλέγει να φτιάξει μια σούπερ ομάδα με τον ΛεΜπρόν Τζέιμς και τον Άντονι Ντέιβις.

Οι «λιμνάνθρωποι» όμως δεν έμειναν με σταυρωμένα τα χέρια και αποφάσισαν να κινηθούν για την απόκτηση του Ντάνι Γκριν ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τους Τορόντο Ράπτορς μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Όπως μετέδωσε ο έγκυρος ρεπόρτερ, Άντριαν Βοϊναρόφσκι, ο 32χρονος σούτινγκ γκαρντ θα υπογράψει για δύο χρόνια με την ομάδα του Φρανκ Βόγκελ αντί του ποσού των 30 εκατομμυρίων δολαρίων, που είναι το μεγαλύτερο που έχει υπογράψει στην καριέρα του ο δύο φορές πρωταθλητής του ΝΒΑ (μία με τους Σπερς και μία με τους Ράπτορς).

Πλέον οι Λέικερς προσθέτουν στο ρόστερ τους έναν πολύ καλό σουτέρ και πολύ καλό αμυντικό που δώσει πολλές λύσεις στην ομάδα και θα βοηθά τους ΛεΜπρόν Τζέιμς και Άντονι Ντέιβις στο σκοράρισμα.

https://twitter.com/wojespn/status/1147390491312500736

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ