Τουρίστας τα… χάνει όταν βλέπει τον Αντετοκούνμπο στην Μύκονο (vid)

Τουρίστας τα… χάνει όταν βλέπει τον Αντετοκούνμπο στην Μύκονο (vid)

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο βρίσκεται στην Μύκονο για έναν event που θα λάβει μέρος, όταν εμφανίστηκε στο νησί ένας τουρίστας τα... έχασε και δεν πίστευε στα μάτια του.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο βρίσκεται στη χώρας μας και συγκεκριμένα στην Μύκονο με σκοπό να λάβει μέρος σε σε φιλανθρωπικό event σε beach club στην Παράγκα με σκοπό να ενισχύσει αυτήν την πολύ όμορφη προσπάθεια.

Ο MVP του ΝΒΑ δεν έχει υποχρεώσεις με τους Μιλγουόκι Μπακς και πλέον περιμένει να ξεκινήσει η προετοιμασία της Εθνικής Ελλάδας για το Παγκόσμιο Κύπελλο που θα διεξαχθεί στην Κίνα, συνεπώς μπορεί να συνδυάσει όλο αυτό με τις διακοπές του.

Ο «Greek Freak» έχει ταξιδέψει στο «νησί των ανέμων» παρέα με τον καλό του φίλο και συμπαίκτη Μπρουκ Λόπεζ όπου μαζί με τις συντρόφους τους βγήκαν μια βόλτα στα σοκάκια της Μυκόνου για να ξεφύγουν λίγο.

Εκεί ένας από τους τουρίστες που βρισκόταν στο σημείο τον αντιλήφθηκε και πραγματικά τα… έχασε μη πιστεύοντας στα μάτια του και αρχικά άρχισε να λέει: «Γιάννη! Δεν το πιστεύω! Γιάννη, είσαι ο ήρωάς μου!», με τον Έλληνα παίκτη να τον χαιρετά.

Τελικά εν όσο ο 24χρονος απομακρύνονταν άρχισε να φωνάζει «MVP» μη μπορώντας ακόμα πιστέψει πως κατάφερε να δει από κοντά το μπασκετικό του ίνδαλμα.

Δείτε το βίντεο:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ