Αποχαιρέτησαν τον Λέοναρντ οι Ράπτορς (pic)

Αποχαιρέτησαν τον Λέοναρντ οι Ράπτορς (pic)

Η ομάδα του Τορόντο ευχαρίστησε τον Αμερικανό σούπερ σταρ, ο οποίος τη νέα σεζόν θα αγωνίζεται στο Λος Αντζελες με τη φανέλα των Κλίπερς.

O Καουάι Λέοναρντ πήγε στους Τορόντο Ράπτορς πήρε το πρωτάθλημα και πλέον φεύγει για τους Λος Άντζελες Κλίπερς. Ο Αμερικανός σούπερ σταρ αποφάσισε να αφήσει πίσω του τον Καναδά και να μετακομίσει μόνιμα στην Νότια Καλιφόρνια για χάρη των Κλίπερς.

Μια πολύ σπουδαία σεζόν, η οποία ολοκληρώθηκε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για την ομάδα του Τορόντο, η οποία με την ηγετική καθοδήγηση του Καουάι Λέοναρντ κατέκτησε για πρώτη φορά στην ιστορία της το πρωτάθλημα του ΝΒΑ.

Οι Κλίπερς, ωστόσο, κινήθηκαν δυναμικά μετά την ολοκλήρωση των τελικών και κατάφεραν να τον «κλέψουν» από την ομάδα του Καναδά, με τους Τορόντο Ράπτορς βράδυ του Σαββάτου να αποχαιρετούν τον Λέοναρντ με ανάρτησή τους στα social media.

Συγκεκριμένα, ανάρτησαν στο twitter μια φωτογραφία του Αμερικανού να κρατάει το βαρύτιμο τρόπαιο του πρωταθλητή και τη συνόδευσαν με το παρακάτω μήνυμα:  «Σε ευχαριστούμε Καουάι Λέοναρντ».

Δείτε τη σχετική ανάρτηση:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ