Έκλεισαν και Μπράντλεϊ οι Λέικερς (vid)

Έκλεισαν και Μπράντλεϊ οι Λέικερς (vid)

Στο Λος Άντζελες και τους Λέικερς θα συνεχίσει την καριέρα του ο έμπειρος γκαρντ, Έιβερι Μπράντλεϊ που έρχεται να προστεθεί στην ομάδα που χτίζουν οι Λιμνάνθρωποι γύρω από τους Ντέιβις και Τζέιμς.

Σημαντική προσθήκη (μια ακόμα) για τους Λος Άντζελες Λέικερς που έκλεισαν μια σημαντική τρύπα στο ρόστερ τους, αυτή της θέσης «1». Ο Μπράντλεϊ έρχεται στα 28 του από τους Γκρίζλις υπογράφοντας σύμφωνα με τον Βοϊναρόφσκι διετές συμβόλαιο με συνολικές απολαβές που θα φτάνουν τα 9.7 εκατ. δολάρια.

Ο Μπράντλεϊ είναι ένας καλό αμυντικός περιφερειακός αλλά και πολύ αξιόλογος… κουμανταδόρος και θα καλύψει με το παραπάνω τη θέση του οργανωτή μαζί με τον εξαιρετικό Ραζόν Ρόντο και τις εκπληκτικές ασίστ του.

Το deal με τον Μπράντλεϊ αναμένεται να επισημοποιηθεί σύντομα με τον 28χρονο να ετοιμάζεται να αγωνιστεί στην 5η ομάδα της καριέρας του μετά τους Σέλτικς, Πίστονς, Κλίπερς και Γκρίζλις κατά σειρά, με τους Λιμνανθρώπους να βάζουν στη μηχανή τους έναν παίκτη με εμπειρία 522 αγώνων στη λίγκα, όπου έχει μέσους όρους που αγγίζουν τους 12 πόντους (43.6% στο σουτ) ενώ παράλληλα προσφέρει 3 ριμπάουντ, 1.8 ασίστ και 1 κλέψιμο ανά ματς.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ