«Υπέρβαρος ο Γουίλιαμσον, δεν μπορεί να κουνηθεί» (vid)

«Υπέρβαρος ο Γουίλιαμσον, δεν μπορεί να κουνηθεί» (vid)

Το μεγάλο αστέρι και Νο.1 του Draft του ΝΒΑ, Ζάιον Γουίλιαμσον, προβληματίζει με την κατάσταση στην οποία βρίσκεται και δέχθηκε επίθεση από σχολιαστή του ESPN.

Ο Ζάιον Γουίλιαμσον από τον τελευταίο κολεγιακό του χρόνο δημιούργησε απίστευτο hype γύρω από το όνομά του. Τα media των αποθέωναν, κάνοντας λόγο για ένα νέο αστέρι επιπέδου… ΛεΜπρον Τζέιμς.

Όπως είναι εύκολα κατανοητό, επιλέχθηκε στο Νο.1 του Draft για το 2019 με τους Νιου Ορλίνς Πέλικανς να πανηγυρίζουν για την τύχη τους. Ο νεαρός φόργουορντ με την απίστευτη φυσική δύναμη, παρουσιάστηκε σε κακή κατάσταση στο Supper League που παραδοσιακά λαμβάνει χώρα στο Λας Βέγκας.

Χαρακτηριστικό είναι ότι τραυματίστηκε στα πρώτα 9’ συμμετοχής του στο γόνατο, με την κατάστασή τον να μην εμπνέι ιδιαίτερη ανησυχία. Ωστόσο σχολιάστηκε αρνητικά από μερίδα του τύπου το βαρύ σκαρί του και τα περιττά κιλά με τα οποία εμφανίστηκε.

Ένας από τους σχολιαστές του ESPN στην εκπομπή «Get Up» αναφερόμενος στον νεαρό Ζάιον, ξεσπάθωσε και επιτέθηκε στη νοοτροπία του και την εικόνα την οποία έδειξε στο Summer League. Παρακάτω ακολουθούν τα λεγόμενα του Σεθ Γκρίνμπεργκ και το αντίστοιχο βίντεο – απόσπασμα.

«Η μεγαλύτερη ανησυχία μου δεν είναι το παιχνίδι του, είναι το σώμα του. Δεν μπορείς να βελτιωθείς, αν δεν είσαι σε φόρμα. Και ο Ζάιον δεν είναι σε φόρμα. Όποιο και αν ήταν το βάρος του, τώρα είναι πολύ περισσότερο.

Έπαιξε 9 λεπτά στο Summer League. Δεν μπορούσε να κουνηθεί, Όταν ο Τσαρλς Μπάρκλεϊ ήταν στα καλύτερά του, ήταν σε απίστευτη κατάσταση. Δεν έχει να κάνει με το βάρος του, αλλά κυρίως με την κατάστασή του. Και αυτή τη στιγμή, είναι σε μία κατάσταση που μπορεί να τραυματιστεί, όχι σε κατάσταση να γίνει εξαιρετικός παίκτης».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ