Αντετοκούνμπο: «Ανοίγω το δρόμο για άλλους Ευρωπαίους» (vid)

Αντετοκούνμπο: «Ανοίγω το δρόμο για άλλους Ευρωπαίους» (vid)

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μίλησε για όσα έχει πετύχει στο ΝΒΑ, τονίζοντας ότι είναι χαρούμενος που αποτελεί παράδειγμα και για άλλους Ευρωπαίους.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δεν περίμενε να γίνει… χαμός στη γιορτή των Μπακς για λογαριασμό του, ενώ στάθηκε στο πόσο όμορφο είναι να ανοίγει δρόμο για άλλους παίκτες να ακολουθούν τα χνάρια του.

Ο Έλληνας σούπερ σταρ των Μπακς στάθηκε στη σημασία του ότι είναι ο πρώτος Ευρωπαίος με το δικό του παπούτσικαι ξεκαθάρισε ότι είναι απόλυτα ευχαριστημένος που ανοίγει τον δρόμο σε άλλους Ευρωπαίους.

«Είναι τρελό! Ήξερα ότι θα έρθει πολύς κόσμος αλλά δεν περίμενα κάτι τέτοιο, είναι μια απίστευτη ημέρα! Είναι υπέροχο να είμαι μεταξύ των μεγάλων παικτών που έχουν το δικό τους παπούτσι, είναι αποτέλεσμα σκληρής δουλειάς. Ο Ντουράντ, ο Κόμπι, ο ΛεΜπρον, ο Κάρι είναι ηγέτες. Νιώθω ωραία που είμαι σ’ αυτή την κατηγορία. Μου αρέσει ακόμα περισσότερο που είμαι ο πρώτος Ευρωπαίος που τα καταφέρνει, γιατί ανοίγω το δρόμο για άλλους Ευρωπαίους παίκτες για να πετύχουν τέτοια πράγματα.

Πέρυσι ήμουν ο πρώτος Ευρωπαίος που μπήκε στο εξώφυλλο του 2Κ. Είδα ότι κι ο Ντόντσιτς είναι εξώφυλλο στο NBA life. Είναι εκπληκτικό! Το να ηγούμαι και να δείχνω σ’ άλλους ότι μπορούν να τα καταφέρουν, ότι μπορείς να έχεις το δικό σου παπούτσι κι ότι μπορείς να ηγείσαι μιας ομάδα, είναι ωραίο».

https://twitter.com/Bucks/status/1150517369153957888

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ