Δένουν με max συμβόλαιο τον Σίμονς οι Σίξερς

Δένουν με max συμβόλαιο τον Σίμονς οι Σίξερς

Ο Μπεν Σίμονς αναμένεται να παραμείνει κάτοικος Φιλαντέλφια με τους Σίξερς να είναι έτοιμοι να του προτείνουν 5ετές max συμβόλαιο.

Ο Μπεν Σίμονς είναι ένα από τα… σημαίνοντα μέλη του περίφημου «The Proccess» που ξεκίνησε πριν από κάποια χρόνια στην Πόλη της Αδελφικής Αγάπης. Αυτός μαζί με τον Τζόελ Εμπίντ αποτελούν τους βασικούς πυλώνες των Σίξερς και εξελίχθηκαν μπασκετικά, «μεγαλώνοντας» μαζί με την ομάδα.

Πλέον αποτελούν contenders τουλάχιστον για την Ανατολική Περιφέρεια και ο 23χρονος Σίμονς βασικός και αναντικατάστατος στις θέσεις των γκαρντ. Πέρσι αγωνίστηκε ως βασικός (34.2’) σε 79 ματς της regular season προσφέροντας όπως πάντα σε όλους τους τομείς του παιχνιδιού αφού σκοράρει (16.9 πόντους), πασάρει (7.7 ασίστ) κάνει βρώμικη δουλειά (8.8 ριμπάουντ) ενώ παράλληλα έχει 1.4 κλεψίματα και σχεδόν ένα κόψιμο ανά ματς.

Αυτόν τον παίκτη αποφάσισαν να «δέσουν» οι Σίξερς σύμφωνα με τον Σαμς Χαράνια, προσφέροντάς του max συμβόλαιο 5 ετών με συνολικές απολαβές που θα φτάνουν τα 170 εκατομμύρια δολάρια.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ