Χάουαρντ: «Δεν είμαι γκέι» (vid)

Ο Ντουάιτ Χάουαρντ επανέλαβε σε συνέντευξή του στο FOX Sports πως, παρά τις φήμες που είχαν κυκλοφορήσει, δεν είναι ομοφυλόφιλος.


Χάουαρντ: «Δεν είμαι γκέι» (vid) | to10.gr

Τον Νοέμβριο υπήρξαν φήμες πως ο Ντουάιτ Χάουαρντ είχε σχέση με τη διεμφυλική Μέισιν Έλιζε. Ο παίκτης των Γκρίζλις, πλέον, άμεσα κινήθηκε νομικά.

Σε συνέντευξή του ο παίκτης υποστήριξε: «η ιστορία είχε γίνει viral και με είχε αναστατώσει, αφού δεν ήξερα καν ποιο ήταν αυτό το άτομο. Γιατί κάποιος που δεν έχεις γνωρίσει ποτέ σου, που δεν έχεις έρθει ποτέ σε επικοινωνία μαζί του να εφεύρει μία τέτοια ιστορία; Δεχόμουν μίσος από άτομα που δε γνώριζα καν».

Στη συνέχεια τάχθηκε υπέρ των μειονοτήτων λέγοντας: « Συνειδητοποίησα πώς μπορεί να αισθάνεται ο κόσμος, γκέι ή ετερόφυλοι, που φοβούνται να είναι αυτοί που είναι, φοβούνται να βγουν από το σπίτι τους, φοβούνται τι θα πει ή σκεφτεί ο κόσμος για αυτούς. Η όλη κατάσταση μου έδωσε να καταλάβω πως πρέπει να είμαι ελεύθερος, να είμαι ο εαυτός μου. Δεν είμαι γκέι.

Αλλά υπάρχουν πολλοί που είναι κι αναγκάζονται να το κρύβουν. Κάποιοι μπορεί να έχουν πνευματικά προβλήματα κι αναγκάζονται να τα κρύβουν. Υπάρχουν διάφορα προβλήματα στη ζωή καθενός κι αναγκάζονται να τα κρύβουν. Αναγκάζονται να φορούν μία μάσκα κάθε ημέρα. Κι εγώ δε θέλω να φορώ μάσκα, θέλω να είμαι εγώ».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κλείσιμο