Τα… τερτίπια του Μόρις που εξόργισαν Πόποβιτς και Σπερς

Τα… τερτίπια του Μόρις που εξόργισαν Πόποβιτς και Σπερς

Ο Μάρκους Μόρις άφησε στα κρύα του λουτρού τους Σαν Αντόνιο Σπερς για χάρη των Νικς και… 5 εκατομμύρια δολάρια.

Ο Μάρκους Μόρις μετά από δύο χρονιές στη Βοστόνη, βγήκε στην free agency για να βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Βαδίζοντας στα 30 του χρόνια έψαχνε όπως είναι λογικό ένα καλό συμβόλαιο τόσο από άποψης ρόλου όσο και οικονομικών απολαβών.

Αρχικά ο έμπειρος και δυναμικός φόργουορντ είχε δώσει τα χέρια με τους Σαν Αντόνιο Σπερς και τον Γκρεγκ Πόποβιτς για συμβόλαιο συνεργασίας δύο ετών ε συνολικές απολαβές 20 εκατ. δολαρίων.

Ο Μόρις όμως όταν προέκυψε το ενδιαφέρον των Νικς έκανε… κωλοτούμπα, εξοργίζοντας τους Τεξανούς σύμφωνα με την ιστοσελίδα The Athletic. Αφήνοντας τους Σπερς στα κρύα του λουτρού, έδωσε τα χέρια με την ομάδα της Νέας Υόρκης υπογράφοντας μονοετές συμβόλαιο έναντι 15 εκατομμυρίων δολαρίων.

Κάπως έτσι ένας από πιο τίμιους ρολίστες και δυνατούς αμυντικούς στη Λίγκα, ο Μάρκους Μόρις, πήρε τα ταλέντα του (13.8 πόντοι/5.8 ριμπάουντ/1.4 ασίστ την τελευταία διετία) και θα ενισχύσει τους… μετεξεταστέους στην free agency λόγω των τραγικών χειρισμών του front office τους, Νιου Γιορκ Νικς.

Photo Credits: ClutchPoints

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ