Επίσημο: Συμπαίκτης με τον ΛεΜπρόν ο Κώστας Αντετοκούνμπο! (pic)

Επίσημο: Συμπαίκτης με τον ΛεΜπρόν ο Κώστας Αντετοκούνμπο! (pic)

Οι Λέικερς ανακοίνωσαν την προσθήκη του 21χρονου φόργουορντ, ο οποίος είχε μείνει ελεύθερος από τους Ντάλας Μάβερικς.

Την απόκτηση του Κώστα Αντετοκούνμπο ανακοίνωσαν και επίσημα το βράδυ της Δευτέρας οι Λος Αντζελες Λέικερς, με τον αδερφό των Γιάννη και Θανάση να γίνεται συμπαίκτης με τον σπουδαίο ΛεΜπρόν Τζέιμς, αλλά και τον «φρύδια», Άντονι Ντέιβις.

Ο 21χρονος άσος πριν από λίγες ημέρες έμεινε ελεύθερος από τους Ντάλας Μάβερικς, με τους Λέικερς και πρωταθλητές Τορόντο Ράπτορς να διεκδικούν την υπογραφή του. Τελικά, αυτοί που κέρδισαν τη μεγάλη μάχη της απόκτησής του ήταν οι Λιμνάνθρωποι, με τον νεαρό φόργουορντ να ανακοινώνεται και επίσημα από την ομάδα του Λος Αντζελες.

Ο Αντετοκούνμπο άνηκε στους Μάβερικς από το καλοκαίρι του 2018 και την περσινή αγωνίστηκε στην θυγατρική «Texas Legends», μετρώντας 10, πόντους, 6,2 ριμπάουντ και 1,3 μπλοκ σε 40 αγώνες. Ο Έλληνας άσος είχε επιλεγεί στο νούμερο «60» του draft από την ομάδα του Ντάλας, ωστόσο δεν κατάφερε να καθιερωθεί σε αυτή, με αποτέλεσμα να δει την πόρτα της εξόδου.

Πλέον, τη νέα σεζόν θα αγωνίζεται με τη φανέλα των Λος Αντζελες Λέικερς, στο πλευρό των ΛεΜπρόν Τζέιμς, Άντονι Ντέιβις και των υπόλοιπων αστεριών των Λιμνανθρώπων. Το NBA, λοιπόν, θα έχει τρεις Αντετοκούνμπο. Από τη μία οι Γιάννης και Θανάσης θα διεκδικούν το πρωτάθλημα με τους Μπακς και από την άλλη θα βρίσκεται ο Κώστας με τους Λέικερς.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ