Ξεκινάει έρευνα του NBA για τη free agency

Ξεκινάει έρευνα του NBA για τη free agency

Την ανακοίνωση ότι το NBA θα ξεκινήσει έρευνα για τη free agency ανακοίνωσε το ESPN, καθώς θεωρεί ότι παραβιάστηκαν οι κανονισμοί.

Σχεδόν 2 δισεκατομμύρια δολάρια έπεσαν στο τραπέζι με τη έναρξη της free agency. Το γεγονός αυτό, μαζί με ότι όλοι οι σταρ είχαν υπογράψει μόλις λίγη ώρα αφότου μπορούσαν να το κάνουν, κάνει τον κομισάριο Άνταμ Σίλβερ αλλά και τους υπόλοιπους ιθύνοντες του NBA να θεωρούν ότι καταπατήθηκαν οι κανονισμοί.

Στο NBA υπάρχει ο κανονισμός ενάντια στο tampering, δηλαδή την προσέγγιση παικτών από άλλη ομάδα πλην εκείνης που αγωνίζονται σε μη επιτρεπτό διάστημα. Πάντως για να επιτευχθούν όλες αυτές οι συμφωνίες την πρώτη ημέρα, tampering υπήρξε. Αλλά αυτό θα πρέπει να το αποδείξουν οι έρευνες των ιθυνόντων του NBA.

Στην περίπτωση που αποδειχθεί ότι υπήρξε παραβίαση του κανονισμού, το NBA αναμένεται να τιμωρήσει τις ομάδες εκείνες με χρηματικό πρόστιμο και ίσως στέρηση και κάποιων draft picks.

Σε κάθε περίπτωση στο NBA εξετάζουν αλλαγή των κανονισμών προκειμένου να αποφευχθούν τέτοια φαινόμενα, που πλήττουν την αξιοπιστία του κορυφαίου πρωταθλήματος μπάσκετ στον κόσμο.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ