Γουέστμπρουκ: «Μπορώ να παίξω χωρίς την μπάλα»

Γουέστμπρουκ: «Μπορώ να παίξω χωρίς την μπάλα»

Ο Ράσελ Γουέστμπρουκ μίλησε στο «ESPN» για τους στόχους των Χιούστον Ρόκετς, ενώ αναφέρθηκε και στο πως θα ταιριάξει με τον Τζέιμς Χάρντεν.

Μια από τις μεγαλύτερες κινήσεις του καλοκαιριού στο ΝΒΑ ήταν ξεκάθαρα η αποχώρηση του Ράσελ Γουέστμπρουκ από τους Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ, καθώς ο 30χρονος γκαρντ κατάλαβε πως δεν είχε μέλλον με την ομάδα που τον ανέδειξε, από τη στιγμή που έφυγε ο Πολ Τζορτζ.

Πλέον ο MVP της κανονικής περιόδου του 2017 βρίσκεται στους Χιούστον Ρόκετς παρέα με τον πολύ καλό του φίλο και πρώην συμπαίκτη του στους Θάντερ, Τζέιμς Χάρντεν, με την συνύπαρξη τους μέσα στο παρκέ να αποτελεί ένα μεγάλο ερωτηματικό, αφού είναι παίκτες που θέλουν τη μπάλα στα χέρια τους.

Ο «Russ» σε δηλώσεις που παραχώρησε στο «ESPN» μίλησε για τους στόχους που έχει η ομάδα από το Τέξας, ενώ φυσικά αναφέρθηκε και στον τρόπο που θα ταιριάξει με τον Χάρντεν λέγονμτας πως μπορεί να κινηθεί χωρίς τη μπάλα και να επηρεάσει θετικά το παιχνίδι.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ράσελ Γουέστμπρουκ:

«Και οι δύο καταλαβαίνουμε ότι έχουμε έναν κοινό στόχο και αυτός είναι να πάρουμε το πρωτάθλημα. Καταλαβαίνουμε πολύ καλά τι πρέπει να κάνουμε. Δεν ανησυχώ γι’ αυτό και ξέρω πως ούτε ο Τζέιμς ανησυχεί», είπε αρχικά ο 30χρονος γκαρντ για τους στόχους της ομάδας, ενώ για το πως θα ταιριάξει με τον Χάρντεν τόνισε:

«Μπορώ να παίξω χωρίς την μπάλα. Δεν χρειάζεται να έχω την μπάλα στα χέρια μου για να έχω επιρροή στο παιχνίδι. Μπορώ να κάνω άλλα πράγματα στο παρκέ για να αυξήσω τις πιθανότητές μας να φτάσουμε σε νίκες».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ