Koύζμα για Άντονι: «Είναι ακόμα ένας από τους καλύτερους παίκτες»

Koύζμα για Άντονι: «Είναι ακόμα ένας από τους καλύτερους παίκτες»

Ο Κάιλ Κούζμα μίλησε στους «LA Times» για την περίπτωση του Καρμέλο Άντονι, ενώ τόνισε πως ο «Μέλο» αποτελεί έναν από τους κορυφαίους παίκτες του NBA!

Ο Κάιλ Κούζμα προετοιμάζεται πυρετωδώς για το Παγκόσμιο πρωτάθλημα της Κίνας (31/8-15/9), κάνοντας ατομικές προπονήσεις σε κλειστά γυμναστήρια και γήπεδα πέραν της βασικής προετοιμασίας με την υπόλοιπη Team USA.

Μαζί του έχει εδώ και λίγες ημέρες έναν από τους κορυφαίους παίκτες που έχουν περάσει από το NBA. Ο Καρμέλο Άντονι προπονείται μαζί με τον νεαρό άσο των Λέικερς, ο οποίος μπορεί να διαπιστώσει εάν ο «Μέλο» βρίσκεται σε καλή κατάσταση ή εάν αμφισβήτηση των ομάδων του NBA προς το πρόσωπό του είναι δικαιολογημένη.

Το νούμερο «3» του draft του 2003 περνά δύσκολες στιγμές, αφού καμία ομάδα δεν του έχει προσφέρει συμβόλαιο και παραμένει free agent. Πριν από λίγες ημέρες είχε τοποθετηθεί και δημόσια για την κατάσταση που βιώνει δείχνοντας θυμό για την αντιμετώπισή του από τους 30 συλλόγους της Λίγκας.

Ωστόσο ο Κούζμα έσπευσε να τον υποστηρίξει σε συνέντευξη που παραχώρησε στους «LA Times», τονίζοντας πως παραμένει καλύτερος από τους μισούς παίκτες του NBA αυτή τη στιγμή κατακρίνοντας την αρνητική στάση όλων των ομάδων προς τον άλλοτε all star παίκτη!

Παράλληλα σχολίασε με θετικό τρόπο μια ενδεχόμενη μεταγραφή του Καρμέλο στους «Λιμνανθρώπους».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Κάιλ Κούζμα στους «LA Times»:

«Ο Καρμέλο είναι καλύτερος από τους μισούς παίκτες της λίγκα αυτή τη στιγμή. Δεν υπάρχει αμφιβολία περί αυτού. Θα έπρεπε να βρίσκεται σε μία ομάδα αυτή τη στιγμή. Είναι ακόμα ένας από τους καλύτερους παίκτες.

Η δυσφήμιση που του έχουν εξαπολύσει πολλοί είναι κάτι που πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω. Ίσως έτσι λειτουργεί η κοινωνία σήμερα.

Θα ήταν υπέροχο να τον δω στο Λ.Α., αλλά δεν παίρνω εγώ τις αποφάσεις. Αυτές ανήκουν στον Ρομπ Πελίνκα και στο τι πιστεύει καλύτερο για τους Λέικερς. Έκανε σπουδαία δουλειά ως τώρα δημιουργώντας την ομάδα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ