Καλύτερα δεν γίνεται: Με Λέικερς-Κλίπερς ξεκινά το ΝΒΑ (pic)

Καλύτερα δεν γίνεται: Με Λέικερς-Κλίπερς ξεκινά το ΝΒΑ (pic)

Υπέροχα νέα για τους λάτρεις του ΝΒΑ και αυτό επειδή η κανονική περίοδος αναμένεται να ξεκινήσει με το ντέρμπι του Λος Άντζελες ανάμεσα σε Λέικερς-Κλίπερς.

Μπορεί οι μπασκετόφιλοι όλου του πλανήτη να κινούνται στους ρυθμούς του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Κίνας που θα ξεκινήσει σε λιγότερο από έναν μήνα, ωστόσο και το ΝΒΑ δεν τους αφήνει παραπονεμένους αφού φαίνεται πως έρχονται καλά νέα από άλλη πλευρά του Ατλαντικού.

Έτσι έπειτα από την ίσως καλύτερη free agency όλων των εποχών στον μαγικό κόσμο όλοι περιμένουν να δουν τις ομάδες που σχηματίστηκαν και να θαυμάσουν τους All Stars που επέλεξαν να αγωνιστούν μαζί.

Όπως μετέδωσε ο έγκυρος δημοσιογράφος της ιστοσελίδας «The Athletic», Σαμς Σαράνια, η κανονική περίοδος του ΝΒΑ, που είναι προγραμματισμένη για της 22 Οκτωβρίου, αναμένεται να ξεκινήσει ίσως με το ματς της χρονιάς αφού όπως όλα δείχνουν προέκυψε «εμφύλιος» του Λος Άντζελες με τους Λέικερς και τους Κλίπερς να διασταυρώνουν τα ξίφη τους,

Οι δύο ομάδες κινήθηκαν πάρα πολύ δυναμικά στην αγορά, αφού οι «Λιμνάνθρωποι» πήραν τον Άντονι Ντέιβις για να πλαισιώσουν τον ΛεΜπρόν Τζέιμς, μαζί με κάποιους αξιόλογους ρολίστες που θα συνθέσουν μια αξιόλογη ομάδα.

Από την άλλη πλευρά οι Κλίπερς ήταν τόσο «αθόρυβοι» που τελικά έκαναν… μεγάλο θόρυβο με την απόκτηση των Καουάι Λέοναρντ και Πολ Τζορτζ οι οποίοι αναμένεται να συνθέσουν ένα απίθανο δίδυμο τόσο σε άμυνα όσο και σε επίθεση.

Φυσικά το ΝΒΑ δεν θα μπορούσε να αφήσει μόνο ένα ματς, ακόμα κι αν αυτό είναι το Λέικερς-Κλίπερς, και έτσι θα διεξαχθεί ο αγώνας ανάμεσα στους Πρωταθλητές Τορόντο Ράπτορς και τους Νιου Όρλεανς Πέλικανς του Νο1 του νταφτ Ζάιον Γουίλιαμσον και του πολύ νεανικού κορμού που διαθέτουν.

Έτσι λοιπόν ύστερα από αυτά τα υπέροχα νέα για τους λάτρεις του ΝΒΑ όλοι οι φίλοι του αθλήματος θα έχουν ακόμα μεγαλύτερη αγωνία να δουν τη χρονιά που θα ξεκινήσει, καθώς αναμένεται να είναι άκρως εντυπωσιακή από την αρχή έως το τέλος.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ