Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα του NBA!

Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα του NBA!

Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα του NBA για την σεζόν 2019/2020. Ξεχωρίζει η πρεμιέρα με το ντέρμπι του L.A, ενώ οι Μπακς του Γιάννη αντιμετωπίζουν τους Ρόκετς.

Ο μαγικός κόσμος του NBA επιστρέφει σε περίπου δύο μήνες και οι λάτρεις του μπάσκετ ανυπομονούν να γίνει το πρώτο τζάμπολ, ιδιαίτερα με το πρόγραμμα το οποίο ανακοίνωσε η επίσημη σελίδα της λίγκας!

Πρεμιέρα λοιπόν στις 22/10 με το παιχνίδι «της χρονιάς» για την Δυτική Ακτή! Οι Λέικερς του Βασιλιά Λεμπρόν αντιμετωπίζουν τους Κλίπερς του πρωταθλητή Λέοναρντ!

Δύο ημέρες αργότερα (24/10) ξεκινά η σεζόν για τον MVP του πρωταθλήματος, Γιάννη Αντετοκούνμπο, με τα «Ελάφια» να ταξιδεύουν στο Χιούστον για να αντιμετωπίζουν τον «άρχοντα του Τέξας» Τζέιμς Χάρντεν, αλλά και το νέο συμπαίκτη του Ράσελ Γουέστμπρουκ.

Την ίδια μέρα οι Γουόριορς σε μία τελειώς… διαφορετική έκδοση μετά την «φυγή» του KD και τους πολλούς τραυματισμούς, θα υποδεχτούν στην δικιά τους πρεμιέρα του Κλίπερς.

Ενδιάμεσα (23/10) υπάρχει ένα εξίσου θορυβώδες παιχνίδι, καθώς οι Σέλτικς στη νέα τους προσπάθεια για κάτι καλύτερο σε σχέση με πέρυσι, θα προσπαθήσουν να ξεκινήσουν με το «δεξί» και να «αλώσουν» την Φιλαδέλφεια!

Αξίζει να σημειωθεί πως ανήμερα των Χριστουγέννων οι Μπακς θα αντιμετωπίσουν εκτός έδρας του Σίξερς!

Το πρόγραμμα της πρεμιέρας: Τρίτη 22/10
New Orleans at Toronto
Los Angeles Lakers at LA Clippers

Τετάρτη 23/10
Boston at Philadelphia
Denver at Portland

Πέμπτη 24/10
Milwaukee at Houston
LA Clippers at Golden State

Παρασκευή 25/10
Dallas at New Orleans
Utah at Los Angeles Lakers

Η ανακοίνωση του NBA στο Twitter για την πρεμιέρα:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ