Αρίνας: «Ο Καρμέλο πρέπει να πάει στους Λέικερς»

Αρίνας: «Ο Καρμέλο πρέπει να πάει στους Λέικερς»

Ο Γκίλμπερτ Αρίνας δήλωσε πως η πιο συμφέρουσα επιλογή για τον Καρμέλο Άντονι είναι οι Λος Άντζελες Λέικερς

Ο 37χρονος πρώην ΝΒΑer σε δηλώσεις του στο «landonbuford.com» υποστήριξε πως ο «Μέλο» που βρίσκεται σε αναζήτηση επαγγελματικής στέγης, πρέπει να πάει σε μια ομάδα που θα αναγνωρίζει όσα μπορεί να προσφέρει στο παρκέ και θα είναι πρώτη επιλογή.

Ονόμασε μάλιστα την πιο συμφέρουσα λύση για τον πολύπειρο φόργουορντ: Λος Άντζελες Λέικερς!

«Θυμάμαι που τα δημοσιεύματα έδιναν τους Ρόκετς για πιθανότερο προορισμό του κι είπα από μέσα μου «Όχι! Αυτό θα είναι καταστροφή και δεν θα λειτουργήσει». Πήγε σε μια ομάδα με δύο κυρίαρχους παίκτες και ήταν η τρίτη επιλογή. Το να πάει ξανά σε αυτή την ομάδα που θα τον είχε πάλι τρίτη επιλογή, θα ήταν καταστροφή.

Πήγαινε στους Λέικερς, που θα έρχεσαι από τον πάγκο, αλλά θα είσαι πρώτη επιλογή στην τέταρτη περίοδο, επειδή αυτό θα χρειάζονται από εσένα. Θα χρειάζονται έναν ψηλό παίκτη, να ανοίγει το γήπεδο και να παίζει «iso». Αυτό θα βοηθήσει τους Λέικερς. Αν πάει στους Ρόκετς, μετά από 10 ματς θα εξαφανιστεί», είπε χαρακτηριστικά ο Αρίνας.

Ο 35χρονος άσος δεν έχει ακόμα κάποια πρόταση στα χέρια του, ωστόσο δεν σταματάει να προπονείται, κάτι που κάνει τον τελευταίο καιρό με τους Μπρούκλιν Νετς στο Λος Άντζελες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ