«Οντισιόν» διοργανώνουν οι Λέικερς για τον αντί-Κάζινς

«Οντισιόν» διοργανώνουν οι Λέικερς για τον αντί-Κάζινς

Σημαντικά ονόματα ψηλών του ΝΒΑ αναμένεται να περάσουν από τις προπονήσεις των Λέικερς προκειμένου να πείσουν τους Λιμνάνθρωπους πως αξίζουν θέση στο ρόστερ τους.

Ο απίστευτα άτυχος Ντε Μάρκους Κάζινς, θα χάσει και πάλι το μεγαλύτερο μέρος αν όχι όλη τη χρονιά εξαιτίας της ρήξης χιαστού που υπέστη. Κάπως έτσι το restart που επιθυμούσε να κάνει στην καριέρα του με τους Λος Άντζελες Λέικερς παίρνει… αναβολή.

Οι Λέικερς από την άλλη τρέχουν για να καλύψουν την τρύπα που αφήνει στη γραμμή ψηλών η απουσία του Boogie Man. Σύμφωνα λοιπόν με τον πάντα καλά πληροφορημένο, το front office των Λέικερς ψάχνει ήδη το βασικό 5άρι για τη νέα σεζόν και έχει κάποια ονόματα στη λίστα. Μάλιστα θα οργανωθούν προπονήσεις για να διαπιστωθεί σε τι επίπεδο βρίσκονται οι υποψήφιοι μεταγραφικοί στόχοι.

Πρώτο και καλύτερο είναι αυτό του Ντουάιτ Χάουαρντ. O Superman μετά από μια εξαιρετική χρονιά (2017-2018) στους Χόρνετς (16.6π/12.5 ριμπ), είχε ένα μάλλον αποτυχημένο πέρασμα από τους Ουάσιγκτον Γουίζαρντς και πλέον βρίσκεται στους Γκρίζλις. Η ομάδα του Μέμφις όμως δεν τον υπολογίζει και αναμένεται να του δώσει άδεια να μιλήσει με τους Λέικερς.

Όσον αφορά τα άλλα ονόματα, o Μάρτσιν Γκόρτατ στα 34 του βρίσκεται και αυτός στα υπόψιν. Παίκτης με μεγάλη εμπειρία και συνεχόμενες καλές χρονιές στους Γουίζαρντς. Τις τελευταίες δύο σεζόν όμως τα νούμερά του παρουσιάζουν κατακόρυφη πτώση, με την περσινή σεζόν να τον βρίσκει στους Κλίπερς όπου σε 47 ματς είχε κατά μέσο όρο 5 πόντους και 5.6 ριμπάουντ.

Ο Νοά από την άλλη, οδεύει στο 35ο έτος της ηλικίας του. Μετά από συνεχόμενες κουτσουρεμένες σεζόν λόγω τραυματισμών, έδειξε πέρσι να ξαναβρίσκει μέρος της καλής του φόρμας στους Γκρίζλις όπου σε 42 συμμετοχές πέτυχε 7.1 πόντους και 5.7 ριμπάουντ κατά μέσο όρο.

Τέλος ο υπάρχει και ο Μαρίζ Σπάιτς, πρωταθλητής ΝΒΑ με τους Γουόριορς το 2015. Στα 32 του βρίσκεται από το 2018 στην Κίνα και την Γουανγκζού Λάιονς. Παίκτης που σε όλη του την καριέρα είχε συμπληρωματικό ρόλο αφού από τις 10 χρονιές που αγωνίστηκε στη Λίγκα, μόλις μια (2011-2012) αγωνίστηκε ως βασικό 5άρι με τους Μέμφις Γκρίζλις.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ